x

Ladies in u Tuzli: Mjesto gdje je druženje dobilo novi smisao!

U tuzlanskom BCC-u sinoć je održano ljetno izdanje Ladies In by Sensation eventa. Za događaj je vladalo veliko interesiranje, te mu je prisustvovalo više od 270 dama iz svijeta poduzetništva, kulture i medija. 

Odlično raspoložene Tuzlanke uživale su u nešto malo drugačijem Ladies In-u, te su umjesto uobičajene predstave, ovog puta imale više vremena za druženje i ostvarivanje novih poznanstva. Organizatori Altermedia d.o.o. pobrinuli su se za odličnu atmosferu, te su onim najodvažnijim damama omogućili da se okušaju i u kuglanju. Najspretnije kuglašice nagrađene su vrijednim poklonima prijatelja projekta koje im je uručio šarmatni glumac i animator večeri Elvis Jahić.

 

Pokloni, uobičajeno, nisu izostali ni za ostale gošće, koje su ove večeri darovali prijatelji ``Ladies In`` projekta: Sensation, Sarajevski kiseljak, Jana, BH Telecom, For The Hunters, Mliječna industrija 99 Gradačac, Junuzović kopex, Menprom, Le Petit Marseillais, Urban Home, Cataring Restoran Royal, Vinogradi Nuić, Ledo, Red Bull, Luk i Nelt.

 

Iznenađenje večeri bio je dolazak Selvedine Babić Junuzović, uspješne Tuzlanke koja krasi naslovnicu aktuelnog broja ``Ladies In`` magazina. Očekivano, sve gošće željele su se upoznati i fotografirati s njom.

 

A nakon Tuzle, ljetno Ladies In druženje nastavlja se večeras u Sarajevu. U ugodonom ambijentu caffe bara Boulevard u Uniticu, dame će imati priliku pogledati kabare predstavu ``Prekvalifikovana``, koju tumači sjajna Sanela Krsmanović.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.