x

Lamborghini IXOOST za svačiju dnevnu sobu, no ne i novčanik!

Da volite automobile to znamo čim ste ovdje, a ako ste još uz to i audiofil onda je Lamborghini IXOOST hi-Fi sustav kao stvoren za vaš dom…

Kad su u pitanju kupci koji si mogu priuštiti bilo koji od automobila talijanskog proizvođača superautomobila zaslužnog za ovaj hi-fi sustav, samo je nebo granica, a to jako dobro znaju marketinški stručnjaci Lamborghinija, pa im često nude “sitnice” za koje su spremni izdvojiti nama nepojmljive svote novaca kako bi se neka od sličnih kreacija našla i u njihovoj vitrini. Zvučnik izrađen od ugljičnih vlakana, zajednička je kreacija Lamborghinija i tvrtke IXOOST, čiji originalan dizajn teško da neće privlačiti poglede bez obzira koliko vam prijatelji bili bogati.

   

Ovo remek-djelo proizvedeno je na isti način kao i vrhunski Lamborghini automobili: “monocoque” šasija od ugljičnih vlakana i originalni Lamborghini ispušni sustav vrhunski su ukomponirani kako bi se dobio estetski intrigantan, ali vrhunski hi-fi uređaj s 6.1 virtualnim surround sustavom, bluetooth povezivošću i čak 800 vata snage. S obzirom na to da su kod proizvodnje upotrebljavani samo najbolji materijali i originalni elementi s Lamborghini automobila, onda ni ne čudi cijena od gotovo 25 tisuća eura. Da, rekli smo na početku da definitivno nije za svakog.

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.