x

Lamborghini bacao plamen u centru Zagreba!

„Rally preko Balkana u luksuznim automobilima i noćenja u luksuznim hotelima s pet zvjezdica“ – tim riječima organizatori opisuju avanturistički automobilski event OneLife Rally, a na takvu se definiciju nema mnogo toga za dodati.

Možda jedino činjenica da je osim za sudionike, koji usput rečeno osim poštenog automobila moraju osigurati 1900 eura za svoje mjesto na reliju, ovakav događaj atrakcija i za stanovnike gradova u kojima se skupocjena „karavana“ zaustavlja. Ove godine to su Ljubljana, Zagreb, Crikvenica, Dubrovnik, Budva, Drač, Skoplje i Beograd.

 

Tako su tijekom jučerašnjeg popodneva prolaznici Tkalčićevom ulicom u Zagrebu mogli razgledati automobile sudionika dok su oni za to vrijeme imali pauzu za ručak u obližnjem restoranu. Nakon ručka polako su se počeli spremati za polazak prema Crikvenici, a popričali su i sa zainteresiranim pojedincima i, najbitnije od svega, malo su uposlili motore svojih sportskih i supersportskih automobila, i „čisteći im grlo“ na trenutak oglušili one koji su stajali preblizu.

 

Očekivano, najviše pažnje dobili su Lamborghinijevi modeli Huracan i Aventador, dok je vozač potonjeg osigurao pravi audio-vizualni spektakl i turirajući atmosferski V12 motor umalo zapalio publiku. Od ostalih automobila vrijedilo je razgledati par Bentleyja, Aston Martin DBS, Maserati GranTurismo S, Cadillac CTS-V, Porsche 911 i pokoji modificirani AMG, odnosno M model.

 

Izor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.