x

Lancôme: La Nuit Trésor Eau de Toilette!

[1] Sparna noć protkana zagrljajima ljubavnika u najvećem zanosu. [mit] Božica noći, ukrašena velom od zvijezda. [2] Toaletna voda, kreirana iz najdragocjenijih sastojaka: srce ružine esencije, obavijeno akordom malinei osvježenocitrusnim notama, uz snažan pečat prepoznatljivog cvjetnog bukea. [3] Prvi Rose Passionza Lancôme su osmislile dvije zvijezde francuskog parfumerstva, kao novi ljubavni napitak 21. stoljeća. 

LA NUIT TRÉSOR: PRIČA O LJUBAVI ISPRIČANA KROZ TERCET RUŽA

 

Ljubav je priča bez kraja, a La Nuit Trésor ispisuje novo poglavlje. 

 

U srcu svakog mirisa je iznimna ruža, odabrana zbog sposobnosti da svojim karakterističnim mirisom udahne život poglavlju priče o ljubavi.

 

Rose Aphrodisiaqueu parfemu La Nuit Trésor pripovijeda o privlačnosti.

Rose Caresseu parfemu Caresse predstavlja nježnost.

 

A Rose Passion, kao sama bit nove toaletne vode, izražava strast - svakodnevnu žudnju za ljubavlju koja je intenzivna baš kao u prvim trenucima. Moćna i upečatljiva ruža razbuđujuće svježine. Novi manifest strasti. 

 

BLISTAVA I OPOJNO NEODOLJIVA ČAROBNA TEKUĆINA

 

Predstavljamo novi miris koji utjelovljuje odvažnu, senzualnu, magnetično privlačnu i samopouzdanu ženstvenost. Toaletna je voda svježija i prpošnija od parfema te prožeta upečatljivim kontrastima: neodoljiva privlačnost ove voćne verzije temelji se na zelenim, kiselkastim tonovima.

 

U dodiru s kožom, otkriva svoje iznimne čari. 

Šarmantna i jednostavno cool. 

 

Strast utjelovljena u ruži

 

La Nuit Trésor Eau de Toilette toaletna je voda prožeta voćnim, mošusnim i cvjetno-orijentalnim notama, djelo Christophea Raynauda i Amandine Clerc Marie, poznatih francuskih tvoraca parfema koji su zaslužni i za izvorni parfem LaNuitTrésor i parfem Caresse. 

 

Srce ove najnovije varijacije krije izuzetnu damašćansku ružu, metaforu velike ljubavi.

 

Razbuđujući, raskošan i moćan miris prožet nevjerojatno slasnim voćnim akordima maline, crnog ribiza i ličija.

 

Vibrantni mirisni paradoks oblikovan kontrastnim notama koje ga čine još više neodoljivim. Osvježavajuće gornje note prava su eksplozija citrusa, uz bergamot koji dodatno naglašava njihovu svježinu. Prozračni cvjetni buke daje mu dozu elegancije kroz spoj božura i đurđice.

 

Miris je i u ovoj verziji obogaćen esencijom pačulija, čiji je trag još zamamniji i senzualniji nego prije zahvaljujući tahićanskoj vaniliji uronjenoj u suptilnu, svilenkasto nježnu i postojanu notu bijelog mošusa.

 

CRNI DIJAMANT POPRIMA PURPURNU BOJU

 

U svijetu draguljarstva, purpurni su dijamanti među najtraženijima na svijetu. Njihova duboka boja, koja može varirati od grimizno-purpurne do intenzivne plavo-ljubičaste obavija ih daškom misterije,više nego ijedan drugi dragi kamen. Upravo su ovi cijenjeni dijamanti poslužili kao nadahnuće za boju bočice i kutije.

 

Stoga i redizajnirana dijamantna bočica mirisa LaNuitTrésor, ukrašena raskošnom ružom, izgleda zagonetnije i dragocjenije no ikad prije.

 

Informativna cijena:

 

TRESOR LA NUIT EDT V 100ML Parfemska voda u spreju.204 BAM

TRESOR LA NUIT EDT V 50ML Parfemska voda u spreju.152 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.