Latif Moćević i Mravko Travko najavljuju nezaboravnu zabavu za djecu

16.12.2017 16:00
latif-mocevic-i-mravko-travko-najavljuju-nezaboravnu-zabavu-za-djecu-main

Kad: 16.12.2017. u 18:00

Gdje: Dom mladih, Sarajevo, BiH

 

Latif Moćević i Mravko Travko najavljuju nezaboravnu zabavu za djecu  koja se organizira u okviru projekta ``Muzika o lijepom``, a  koji će se održati  16. decembra u Domu mladih sa početkom u 18,00 sati.

Podstaknuti željom da sudjelujemo u kreiranju zdravog okruženja naše djece i promovisanja iskonskog dobra koje svako dijete i čovjek nosi u sebi odlučili smo se pokloniti našem gradu i našoj djeci besplatnu zabavu koju će vjerujemo dugo pamtiti.

 

Na koncertu naši najdraži će moći osjetiti čaroliju bajke, a pored pjesama koje će mališani slušati i pjevati bit će upriličena i promocija slikovnice ”Mravko Travko” autorice Mersihe Moćević.

 

Organizovano je online takmičenje za najbolju vokalnu interpretaciju nekih od pjesama Latifa  i Mravka Travka sa albuma ``Hvala mama``, I to u dvije kategorije: predškolska i školska djeca. Djeca trebaju snimiti  izvedbu jedne od pjesama i poslati na email [email protected] do 01.decembra 2017.godine, a stručni žiri će izabrati najbolje. 

 

Pobjednik za nagradu nastupiti će na koncertu zajedno sa Latifom i Mravkom Travkom.

 

Dragi naši dobrodošli 16. decembra u Dom mladih  da zajedno  širimo poruku ljubavi, dobrote i mira!

 

Sponzori eventa su:  Općina Centar Sarajevo, Agencija ``Produkcija``, Hayat Production, Connectum Sarajevo, One moment studio, Felina Visuals, Hoše Komerc, Institut za muziku, teatar i multimediju, Glamur Dizajn, Global market solutions i Paradox.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.