x

Lažni Milan Stanković zove gejeve na se*s!

Član žirija takmičenja „Pinkove zvezdice“ Milan Stanković od početka karijere ima fanove među gej populacijom. Zbog svoje specifične frizure, stila oblačenja i činjenice da nije imao nijednu djevojku osim Rade Manojlović vrlo brzo je okarakterisan kao homosek*ualac.

To je iskoristio, za sada, nepoznati muškarac koji se na aplikaciji Grindr za gejeve nekoliko mjeseci predstavljao kao popularni pjevač i slao eksplicitne poruke svima za koje je bio sek*ualno zainteresovan!

 

Redakciji Kurira javio se jedan od muškaraca koje je lažni Milan mjesecima muvao na Grindru.

 

- Stvarno sam u početku mislio da se dopisujem s pravim Milanom Stankovićem i baš mi je imponovalo. Ipak je on gej ikona! Tražio mi je gole fotke, slao je i on meni, ali na njima se nije vidjelo njegovo lice. Kad sam insistirao da mi pošalje takav selfi, prestao je da me cima. Poslije nekoliko nedjelja upoznao sam dečka koji je imao isto iskustvo s tim Milanom Stankovićem na Grindru. Pregledali smo moju i njegovu prepisku i složili se da se radi o nekom prevarantu koji koristi pjevačevo ime i zavlači nas - rekao je sagovornik Kurira, koji je iz razumljivih razloga zamolio da ne objavljujemo njegovo ime.

 

I zaista, profil pod imenom Milan Stanković na Grindru u tom trenutku je, kad smo provjerili, postojao. Na njemu je selfi-fotografija pjevača pored laptopa i šoljice kafe. Ta fotka je i na Milanovom Instagramu. Pjevač pozira bos u crnoj majici bez rukava. Naveo je svoje podatke: ima 27 godina, visok je 188 cm (malo je pretjerao), a težak 80 kilograma i nije u vezi. Citat koji ga opisuje je: „Oče, griješio sam. Opušteno, iskuliraj, uzmi malo tamjana!“

 

Naravno, odmah smo pozvali Stankovića, koji je bio u šoku kad smo mu rekli da je popularan na Grindru.

 

- Danas svaka budala može da se predstavlja u vaše ime na bilo kojoj društvenoj mreži. Ja tu ne mogu ništa osim da zamolim ljude i medije da se ne bave ovakvim stvarima. Koliko znam, ovo nije prvi put da se to dešava ne samo meni već i mnogim drugim javnim ličnostima - rekao je Stanković za Kurir.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.