x

Ledeno hladan Jägermeister za vrelu atmosferu na S(h)ankanju!

Zima je stigla, a stigle su i prve zimske radosti. To znači samo jedno, vrijeme je za ludi zimski provod na S(h)ankanju. Novom konceptu nečega što je već postalo sinonim za nezaboravni provod, pridružio se i Jägermeister koji je svojom prepoznatljivom narančastom bojom obojio prve dane zime na Bjelašnici.

Velika i već tradicionalna zimska zabava ove godine, pored Vlašića, po prvi put, za ljubitelje elektronske muzike i urbanih ritmova, organizirana je i na Bjelašnici, uz odličan internacionalni i domaći line-up. Kao i na Vlašiću, na Bjelašnici je organiziran cjelodnevni program uz igre bez granica, te večernji dio,koji se odvijao u ogromnom i toplom šatoru, u sklopu kojeg su nastupili svjetski poznati DJ James Zabiela, Marko Nastić i The Beatshakers, te ovogodišnji dobitnici nagrade MTV Adria, grupa S.A.R.S.

 

‘S obzirom na to da ledeno hladan Jägermeister fantastično parira vrućim urbanim ritmovima, nije bilo dvojbe oko našeg sudjelovanja u ovom događaju. Naše Jägerette odlično su se zabavile i naplesale u društvu brojnih gostiju, te uživale u pravom zimskom vikendu na olimpijskoj ljepotici Bjelašnici, šireći pozitivan Jägermeister duh i dijeleći simpatične rekvizite i nagrade prisutnim zaljubljenicima u Jägermeister.`- kazala je Kristina Naletilić, brend menadžerica Jägermeistera u BiH.

 

Jägermeister i Jägerete zagrijali su i one koji se najviše boje zime, te zajedno dokazali da ova kombinacija na olimpijskoj ljepotici dovodi atmosferu, ali i raspoloženje, do usijanja.

 

U slučaju da niste imali priliku doći i osobno se uvjeriti, u galeriji fotografija pogledajte kakva je atmosfera vladala na Bjelašnici proteklog vikenda.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.