x

Legenda Halid Bešlić oduševljen je proizvodima ESI: Nigdje ne idem bez svog mikrofona i ``Normolip-a 5``!

„Normolip 5`` je prirodni dodatak ishrani s pet aktivnih komponenti koje povoljno utiču na sniženje i održavanje fiziološkog nivoa holesterola i triglicerida u krvi.

Halid Bešlić je poznat kao kao čovjek iz naroda i pored činjenice što je jedna od najvećih zvijezda u regionu.Godinama se za njegove koncerte traži karta više i to bez obzira da li pjeva u Evropi, Americi ili Australiji, ali on je uvijek ostao isti.  

 

Stalna putovanja, koncerti i razni nastupi iscrpe organizam. Da bi izdržao brojne napore tokom godine Halid Bešlić redovno koristi proizvode iz bogate palete kompanije ESI. Naša muzička zvijezda i vlasnik hitova „Miljacka“, „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Okuj me care“ i mnogih drugih, ističe da je posebno zadovoljan efektima preparata „Normolip 5“. 

 

- Važan za „dobro funkcionisanje” našeg organizma, holesterol ipak može biti i poguban za arterije ako je njegov nivo u krvi povišen. Ako već imate problema sa povišenim holesterolom i trigliceridima, najbolje je potražiti prirodnu pomoć, a ESI „Normolip 5`` je prirodno rješenje ove vrste zdravstvenih problema. Uz podizanje svijesti o važnosti unosa svježih i prirodnih namirnica i kontroliranu ishranu preparat „Normolip 5`` sa svojim aktivnim komponentama snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi - kaže Bešlić. 

 

„Normolip 5`` preporučuju ljekari širom svijeta, a Halid je preporuku za ovaj preparat dobio od nutricioniste Kenana Mandre Giovanija. 

 

- Sa Mandrom sam uspješno smršao desetak kilograma. Tada mi je on otkrio tajnu zvanu “Normolip 5” i od tada je ovaj preparat postao dio moje svakodnevnice. Uvjerio sam se u kliničke studije koje pokazuju da ovaj odlični proizvod utiče na smanjenje nivoa holesterola. Kada sam krenuo na turneju u Ameriku, sa sobom sam ponio paket “Normolip-a 5”!  Bez njega nigdje ne idem, kao ni bez svog mikrofona – kaže legendarni Bešlić. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.