x

Leo predstavlja novi singl ``U dobrim rukama``

Njegove pjesme vole svi, a generacije ih pjevaju na odličnim zabavama ili uz radijske etere. Sa druge strane, on sam je nenametljiv, ali godinama odlično pjeva i u vrhu je muzičke regionalne scene.

Svima dobro znani Leo, predstavlja novi singl `U dobrim rukama`.

 

Nova Leova pjesma nastala je u autorskoj radionici Faye, koji potpisuje tekst, dok je Leo zaslužan za muziku, a Natko Smoljan, za aranžman i produkciju. Izvršni producent cijele priče oko nove pjesme je Fayo.

 

Sam Leo izuzetno se raduje izlasku nove pjesme, za koju vjeruje kako će u kratko vrijeme osvojiti radijski eter širom  regije, ali i ono najvažnije - srca publike, koja ga vjerno prati sve ove godine njegove muzičke  karijere.

 

`Nakon nekog vremena našao sam se s Fayom i odlučili smo se stilski, da se vratim pjesmama `Ako varaš`, `Što su me usne lagale tvoje` ili `Hej ljubavi stara`, jer smo shvatili da takvog žanra nedostaje. Fayo je zaslužan za odličan tekst i nadam se kako će pjesma pronaći put do srca slušatelja.`U dobrim rukama` je prava pozitivna i optimistična pjesma sa prekrasnim tekstom o ljubavi.` zaključio je Leo.

 

Čovjek koji potpisuje tekst i izvršnu produkciju popularni Fayo, istaknuo je:

 

„Leo i ja smo dugogodišnji saradnici, imamo sličan senzibilitet, mislim da pogađamo tu čistu i iskrenu dozu emocija, romantike, što je danas nekako rijetkost u ubrzanom svijetu. Nova pjesma mi je draga jer je nastala spontano i mislim da će se svidjeti publici. Leo je sjajan vokal, a mi nastavljamo suradnju, te vas čeka još puno lijepih pjesama. Hvala i Natku Smoljanu za pozitivni aranžman i novu dozu energije.`

 

Kako zvuči kada je Leo `U dobrim rukama`, poslušajte na youtube kanalu:

 

https://youtu.be/kxGaf_Enttk

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.