x

Lepa Brena: Živjela sam u sobičku kao miš!

Na početku karijere, Brena je pjevala u hotelu „Park“. Uoči koncerta u Spensu, pokazala nam je apartman u kojem je prije 33 godine sanjala o uspjehu.

- Sjećam se, 1981. godine pjevala sam na terasi hotela „Park“, a spavala u nekom sobičku kao mali miš. Žalila sam se direktoru, a on mi je rekao: „Ako napuniš salu, daću ti apartman“. Tako je i bilo i ja sam već poslije sedam dana prešla ovdje - priča nam Brena i kao šiparica trči iz dnevnog boravka u spavaću sobu. Liježe na krevet i kroz smijeh komentariše da je baš udoban.

Najpopularnija pjevačica u bivšoj Jugoslaviji je u Novom Sadu živjela punih deset godina.

- Ovaj grad mi mnogo znači. U vrijeme napornih dugogodišnjih turneja bio je oaza mog duševnog mira. Od cijele Jugoslavije, samo sam ovdje mogla da šetam ulicom, idem u pozorište, bioskop, u restoran, na pijacu - lažem, na pijacu nisam išla! A da mi niko ne priđe. Stvarno sam imala potpuni mir ovdje - kaže Brena, koja će 14. februara upravo u Novom Sadu napraviti veliki koncert u Spensu.

Na pitanje da li je na krevetu na kojem upravo leži ikada sanjala da će postići ovoliki uspjeh, Lepa Brena objašnjava da nije znala da će pjevati pred 100.000 ljudi, ali...

- Znala sam da veliki uspjeh ne može da se napravi preko noći, niti za šest mjeseci, i da moram mnogo, mnogo da radim. Nisam imala ni sponzora, sama sam bila sponzor Lepoj Breni i uspjela sam zahvaljujući radu, pjevanju, mladosti i ljepoti - zaključuje popularna pjevačica koja je domaćinima zapjevala pjesmu „Ja nemam drugi dom“.

Izvor:Blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.