x

Lepa Brena progovorila o Dragani Mirković!

Jedna od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, vratila se sa ovogodišnjeg odmora i spremna je za nove radne pobjede. Na jesen će publiku iznenaditi novim albumom, ali i filmom. Nakon avanturističkog ljetovanja na brodu, na kojem je uživala sa suprugom Bobom Živojinovićem, folk zvijezda je spremna za nove pobjede i nova iznenađenja koja priprema za svoju publiku.

``Odmor na brodu je nešto potpuno drugo u odnosu na ljetovanje po hotelima. Ovdje ste mnogo relaksiraniji i opušteniji. Nema šminkanja, dotjerivanja, specijalnih kostima, specijalnih papuča, specijalnih haljina, to mi se jako dopada``, rekla je Brena, koja je sa Bobom obišla cijelu Jadransku obalu.

 

Brenina publika nestrpljivo čeka da dokumentarni film o njenoj karijeri ugleda svjetlost dana, a pjevačica na tome sa ekipom uveliko radi.

 

``Mi radimo na tome već dugo i dosta toga vezano za film je urađeno. Cijela priča će biti gotova na jesen. Mogu samo da kažem da što se tiče pjesama, ja ove godine proslavljam 35 godina karijere i htjela sam da posvetim jednu pjesmu i cijeli album, naravno, svima koji me prate svih ovih godina, i mislim da će se album dopasti i novim generacijama. Jako se radujem i mogu da kažem da ćemo od jeseni raditi mnogo više``, ističe Brena.

 

Budući da je Dragana Mirković izjavila da želi da snimi duet sa Lepom Brenom, neminovno je bilo pitanje da li će joj folk zvijezda ostvariti tu želju.

 

``Kako da ne. Nije problem u duetu, nego je problem šta da pjevaju jedna crnka i jedna plavuša, pronaći temu... Sve duetske pjesme moraju da imaju neku temu koja je malo drugačija i malo ozbiljnija``, zaključila je sa osmijehom Brena.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.