x

Ljetna manikura s twistom!

U ovo ljeto zakoračili smo s pregršt novih trendova u manikuri. No, uz zvjezdice na noktima o kojima smo vam već pisali, najviše je do izražaja došao ovaj mali twist koji je moguće napraviti na inače vrlo klasičnoj manikuri. Riječ je o pravim ljetnim motivima koji postaju zvijezde vaših noktiju. Točnije, jednog nokta koji možete naglasiti nekim šarmantnim ukrasom po vlastitom izboru.

Najpopularniji, trenutno su motivi ananasa na noktima, a njega odmah slijede lubenice, kaktusi, flamingosi i svakakve druge ilustracije na noktima koje su tipične za ljetnu sezonu.

 

LJETNA MANIKURA S POMAKOM

Podloga ovom nail artu zapravo je vrlo jednostavna i uključuje dva premaza laka za nokte u boji. On može biti bijeli (ova neboja osvaja sve minimalistice u ljetnoj sezoni) ili u pastelnom izdanju, a najhrabrije među nama odlučit će se za sasvim jarku i otkačenu boju, poput neke neonske. No, želite se na svom ljetovanju odvažiti na ovaj eksperiment, a opet ostati dosljedni i potencijalnoj klasici koju preferirate, neki nježni i blijedi pastelni lak bit će najbolja podloga za motiv koji planirate staviti. Neka on krasi samo jedan nokat – tako će zapravo najviše doći do izražaja. 

 

Izvor: Journal.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.