x

Ljeto je, a grad prazan… Bilo je vruće, otišla sam se istuširati, i onda…

Radim u jednoj privatnoj firmi koja ima nekoliko prodajnih mjesta po Hrvatskoj, obavljam administrativno-računovodstvene poslove. Vlasnik i direktor je desetak godina stariji, ja sam u ranim 30-im. Udata sam, zadovoljna brakom, imamo i klinku predškolske dobi.

Izgledam prilično dobro, privlačim poglede, ali nikad nisam razmišljala ni o kom drugom. Prošlo ljeto, dok je suprug već bio na moru s djetetom nešto se ipak dogodilo. Ostala sam sa direktorom nešto duže na poslu; on je ugodan, normalan muškarac (isto u braku). Odvezao me doma i tako sam ga još pozvala na piće da nastavimo razgovor i druženje.

 

Nisam imala baš ništa na pameti; ljeto je, a grad prazan. Bilo je vruće, otišla sam se istuširati, a onda je to učinio i on. Eto, onda je on krenuo, a ja nisam odbila. Pitala sam se poslije zašto sam to napravila, s nekim drugim mi to ne bi palo na pamet. Došlo je do takve situacije i nekako sam bez previše razmišljanja učinila nešto za što sam mislila da je nemoguće. Nemam nikakvih problema u braku, a nisam ni lakomislena.

 

Više to nismo ponovili, niti pričali o tome. Povjerila sam se samo bliskoj prijateljici. Sad se pitam bi li mi se tako nešto moglo opet dogoditi, a brine me što ne znam odgovor. Naravno da sam malo opterećena činjenicom da imam nešto za skrivati pred mužem, ali srećom nije riječ ni o kakvoj vezi sa strane.

 

Trebam li brinuti što ne osjećam preveliku grižnju savjesti? Gledam na to kao na ugodno provedenih sat i pol vremena i ništa više.

 

Znam da mi se, teoretski, može dogoditi opet s nekim drugim (iako vrlo teško jer bi se okolnosti morale poklopiti).

 

Pitam se što će biti za deset godina. Počinje li to tako – ti izvanbračni izleti?

(Žena.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.