x

Ljetovao sam s porodicom u Budvi, našao fin smještaj, a onda uslijedio UŽAS!

Čitalac Sani Glumčević poslao je svoju priču sa ljetovanja u Crnoj Gori (Budva). Izlazimo u susret njegovoj molbi da s onim što tvrdi upoznamo javnost...

Pozdrav i poštovanje, imam molbu da objavite i proslijedite slučaj koji se desio kolegi i meni u Crnoj Gori, mjesto Budva, naravno, godišnji odmor more ljetovanje je u pitanju.

 

Dana 06.08. (subota) stigli smo na ljetovanje u već pomenutu lokaciju, naravno porodično, 2 porodice - 4 odrasle osobe i dvoje djece, znači supruga, dijete od 17 mjeseci i ja i prijatelj, i ujedno i kolega sa suprugom - dvoje djece 2,5 i 5 godina stigli smo tamo. I, naravno, kao i svako ko dolazi, a nema već najavljen smještaj, trka-frka, traži smještaj, pregledaj, raspituj se i, naravno, smještaja nema. Mislim ima, ali daleko od plaže, a sa djecom, naravno, sve što je daleko veća je patnja nego odmor, i radi djece i radi odraslih, ali hajde da pređem na glavno...

 

POTRAGA ZA SMJEŠTAJEM. Znači, smještaj nam je pomagao tražiti otac od mog prijatelja koji je već tu bio prije nas stigao na 5 dana i, naravno, nismo našli krenuli smo u neko drugo mjesto u Crnoj Gori, međutim, predomislili smo se i vratili u Budvu, gdje smo sreli oca od mog prijatelja koji je pronašao «iglu u plastu sijena», kao sto kaže stara izreka, naravno smještaj udaljen 1/2 minuta hoda do plaže, naravno opremljen maksimalno, televizija, liǓ, 2 kupatila, balkon, dnevni boravak, zgrada je sa 6 spratova, a mi smo dobili taj 4 sprat koji je planski bio slobodan radi sljedećih zbivanja...

 

I da napomenem, cijena je 100 eura za naše dvije porodice. Zgrada je imala list, sigurnosne kamere (naravno, pod navodnim znacima sigurnosne), protivprovalna vrata. U smještaj nas je odveo lokalni diler po imenu Brajko, naravno alkoholičar i kockar teške vrste, to smo posle tek vidjeli.

 

NESTAO SAMO NOVAC. Naravno, uz sve pogodnosti što je stan pružao i cijenu od 100 eura po danu odmah smo prihvatili ponudu, da bi dva dana poslije, kad se sve raspakovalo i sredilo, otišli na plažu u 4 h poslijepodne, jer imali smo malo sa djecom problema (nešto sitno – prehlada, temperatura, nervoza...) i na plaži se zadržali 2,5 sata, nakon čega smo se vratili u zaključan stan i demoliran. Kako da kažem, pretresen i sve živo sto je bilo novca je nestalo – pasoši, lične karte, tablet od 700 KM netaknut, znači samo novac.

 

Poslije prijave tom dileru koji je zvao šeficu po imenu Srzentić Jovanka, rekao bih da je ona veoma bezobrazna prevarantkinja, kao i svi u njenom okruženju, nije se usudila da dođe odmah, nego nakon sat vremena inspektori policijske stanice Budva odradili su svoj posao, mislim neprofesionalno i izrazivši sumnju da je stan ostao otključan i da je neko znao za to.

 

KORIŠTEN DUPLI KLJUČ? Naravno, to su čiste gluposti, morao sam ih moliti da ponesu nešto kao dokaz da bi uzeli otisak prsta, da bi pronašli lopova, što možda njima nije ni bilo u cilju i što je najgora stvar - poslije tolikog incidenta bili smo napadnuti od strane onih koji su nam izdali stan, za koji mislim da je služio samo za prevare i slično. Ima ovdje par slika koje smo napravili stana i zgrade. Inače, ako ovu moju priču i objavite nadam se da će mnogi pročitati i pogledati i da budu oprezni. Molim vas zaobiđite ove ljude i ovu zgradu u širokom luku ulica je 29. novembar Srzentić Jovanka. Potkošulje evo, i koja slika da vam se ne bi desilo da vam neko pokvari ljetovanje smišljenom pljačkom, a ko zna šta se moglo desiti da smo ostali i ko zna čime se još bave.

 

Molim vas pročitajte i objavite ovo, nemojte dopustiti da još nekoga prevare opljačkaju ili ko zna šta. Smatram da je sve odrađeno duplim ključem, jer tragova nema nikakvih, a vrata uredno i otključana i zaključana.

 

Napomena: Stavovi izraženi u ovom članku su stavovi čitaoca. Naš ne preuzima odgovornost za istinitost navoda u tekstu, koji je objavljujemo kao neobavezno-informativno karaktera.

(Doznajemo.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.