x

Ljuba Perućica progovorio o muvanju sa muškarcima i gej aferi sa Dinčom!

Poslije mnogo spekulacija o njegovom sek*ualnom opredjeljenju, pjevač je konačno otvoreno ispričao sve na tu temu. Iako ga djevojke vole, Ljuba Perućica se u posljednje vrijeme u javnosti pojavljuje isključivo u društvu Milana Dinčića Dinče.

Upravo zbog toga su počele spekulacije oko Ljubinog sek*ualnog opredjeljenja, a iako je tvrdio da su Dinča i on samo prijatelji, sada je otkrio sve o optužbama da je homosek*ualac.

 

On se na jednom događaju pojavio upravo sa Dinčom, ali je odmah stao na put pričama o tome da su zajedno.

 

“Nije mi Dinča pratnja, to mi je drug. Sa njim sam svaki dan, tako da sam sa njim došao i sad. Svaki put kad pročitam da sam sa Dinčom u vezi, smijem se. Svi znaju koliko volimo žene. Danas me je jedan naš tekstopisac nazvao i rekao: “Sve mogu da razumijem, ali da pišu da ste vi gejevi, to ne razumijem”, rekao je Perućica za Alo.rs.

 

Mada je stopostotno heterosek*ualac, pjevač objašnjava da je u današnje vrijeme uobičajeno da i muškarci muvaju putem društvenih mreža.

 

“Pa dobijam, naravno. I muškarci koji nemaju veze sa estradom primaju ponude od muškaraca. Svako ima pravo da ti priđe i da te pita. U kojoj god da si profesiji. Meni nijedan muškarac nije prišao, uglavnom primim poruke, imaš blok, odbiješ i to je to”, rekao je Ljuba.

 

On je zatim otkrio i kakve djevojke voli, s obzirom na to da je singl.

 

“Nije bitno da li je plava ili crna, već da je normalna i pozitivna. I da ima harizmu. Ne mora da me osvaja na prvi pogled, može i na drugi”, kroz smijeh priča Perućica, koji priprema nove pjesme, koje će uskoro predstaviti publici.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.