Ljubav na silu – posljednja epizoda: Hoće li se Hazar i Zilan pomiriti?

15.09.2014 18:00
ljubav-na-silu-posljednja-epizoda-hoce-li-se-hazar-i-zilan-pomiriti-main

Hoće li se Hazar i Zilan pomiriti?

 

Nakon četiri mjeseca emitovanja serija “Ljubav na silu” u ponedjeljak će dobiti svoj epilog. Posljednja epizoda popularne turske serije emitovat će se 15. septembra na televiziji Pink BH u 20 sati. Da li će Zilan i Hazar uspjeti da prežive razne situacije i izbore se sa brojnim izazovima na putu do njihove ljubavi.

U posljednjoj epizodi sve se događa godinu dana kasnije. Hazar je sa sinom Ardom u novoj kući, Hasan i Destan Azizoglu u vili, a Berin i Džesur u kući naslijeđenoj od oca. Zilan, Kavi i Ruja su godinu dana bili zajedno i živjeli u istoj kući. Šahvari su se vratili sretnim danima u Midjatu. Ahuzar je došla na čelo holdinga. Nizar je godinu dana kod kuće i bori se sa bolešću. Nisu ga ostavili ni Benu ni Jusuf. Resul je uspio da postane glavni aga u zatvoru. Umjesto da se opameti, postao je još gori. Osuđenici kojima je dozlogrdilo Resulovo iživljavanje, spremaju mu ne baš prijatno iznenađenje.

 

Čitavih godinu dana Hazar i Zilan se nisu vidjeli. Međutim, i jedno i drugo su se potajno pratili i gledali. Imali su informacije jedno o drugom preko rodbine. Hazar je ostavio posao i posvetio se sinu. Zilan se borila sa bolešću i pobijedila. Pobijedila je tumor zajedno sa Rujom.

 

Jedno lijepo vjenčanje je spojilo Hazara i Zilan. I nisu samo oni ti koji su se tu vidjeli. Berin i Hasan pronalaze priliku da porazgovaraju. Da li će ovo vjenčanje biti razlogom da se posvađani pomire?

 

 

Hazar je hladan prema Zilan. Ljut je na nju jer ga je godinu dana izbjegavala. Zilan shvata da neće tako lako odobrovoljiti Hazara. Budući da u tome neće sama uspjeti, u pomoć priskaču i drugi članovi porodice. Da li će ovaj put planirano i uspjeti? Hoće li Zilan i Hazar krenuti putem sreće? Posljednja epizoda će vam dati odgovor!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.