x

Ljubomora u vezi? Poželjna ili pogubna!

U malim dozama je poput šlaga na torti, a samo mjerica više postaje smrtonosna za ljubavnu vezu. Istraživanja su pokazala da čak 43% djevojaka tvrdi da im u vezi smeta muška ljubomora, njih 42% osjeća se poželjnijom uz ljubomornog dečka, a njih 14% priznaje da je njihova ljubomora veća.

Međutim, ljubomora u vezi je poput hmelja u pivu ili poput origana na pizzi - dok se osjeti na trenutak i zaboravi nakon 10 sekundi, super. Znači da ste još živi i da vam je stalo do njega. Sve iznad toga je znak da počnete razmišljati. 

 

Vjerovali ili ne, postoje i normalni muškarci i žene koji smatraju da možete biti sretni i bez ljubomore, te probleme rješavaju razgovorom i iskrenošću. Pristanak na kompromis i odricanje od sitnica odaju veliku požrtvovanost i kvalitetu. 

 

Umjesto ljubomorne scene koju ćete prirediti svom dečku, budite pametnica i poslušajte naš mudri savjet - otklonićete svoje sumnje, a vašeg dečka pozitivno iznenaditi i učiniti sretnijim. Garantujemo vam da ćete imati kvalitetniju vezu., kojom ćete biti zadovoljniji i on i vi:

 

Nemojte izazivati, ni unaprijed stvarati zaključke, i ako ste već u vezi, dajte sve od sebe da ona bude još bolja - nemojte secirati prošlost. Živi se danas, ne sutra ni jučer. I zato, umjesto da terorizirate dečka zbog čega nije odgovorio na SMS u roku 6 i pol minuta, jednostavno inicirajte seks i to je to. Ako mu se ne diže - vara vas, ako mu se diže - voli vas! I basta! Život je prekratak za ljubomoru, treba uživati u njemu. Volite njega - volite sebe.

 

Izvor: Ljepota.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.