x

Ljubuški : Samozadovoljavao se pred školom !

Policijska uprava Ljubuški obaviještena je u petak da nepoznata muška osoba sjedi na zidu u dvorištu Osnovne škole ``Ivane Brlić-Mažuranić`` na Gračinama te se spolno samozadovoljava promatrajući djecu tokom igre u školskom dvorištu.

Iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona naveli su da su policijski službenici, odmah po zaprimljenoj prijavi, izašli na lice mjesta, nakon čega su pronašli i uhapsili M. H. (35), koji ima prebivalište u mjestu Komar, općina Donji Vakuf.

Kako je ``Avazu`` neslužbeno potvrđeno iz PU Ljubuški, riječ je o Muhamedu Hamidoviću, koji se automobilom dovezao do dvorišta te se za vrijeme školskog odmora, od pet do deset minuta, samozadovoljavao, i to na udaljenosti od djece svega 40 do 50 metara.

 Ovog pohotnika prijavili su građani koji se do dolaska policije udaljio s lica mjesta. Međutim, ubrzo je pronađen te priveden u policijske prostorije.

 Kako doznajemo, Hamidović živi u Donjem Vakufu, otac je četvero djece, a u policiji je rekao da se bavi otkupom željeza. Nakon što je dao izjavu u policijskim prostorijama, on je pušten na slobodu. Istražitelji nastavljaju s daljnjom istragom i sastavljanjem krivične prijave protiv njega. U MUP-u su najavili da će osumnjičeni 35-godišnjak biti prijavljen zbog počinjenog krivičnog djela zadovoljenja pohote pred djetetom ili maloljetnikom.

 Izvor:Dnevni Avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.