x

Ljudski Ken ostavio svoju djevojku koja mu je srušila snove: Nećete vjerovati šta je uradila! (FOTO)

Anastasia Reskoss je potrošila vrtoglavih 129.700 funti kako bi izgledala poput plastične lutke Barbie. Sve to nije bilo dovoljno njenom dečku perfekcionistu Quentinu Deharu (24) koji ju je ostavio zbog boje kose, prenosi Mirror.

Quentin je također zaljubljenik u plastične operacije pa je dosada potrošio 92.000 funti kako bi što više sličio Kenu.

 

Prekinuo je s Anastasiom jer je obojila kosu u tamniju boju.

 

Par je čak promijenio ime u ``Ken`` i ``Doll``. Često su se vozili u svom Porscheu i uživali u pozornosti. Ipak, sve je to završilo jer se Quentin ne može pomiriti s činjenicom da njegova izabranica više nije plavuša.

 

- Ostavio sam Anastasiu jer je više ne volim. Shvatio sam da se već neko vrijeme udaljavamo, ali kap koja je prelila čašu je bilo njen prelaz iz plavuše u tamniju boju. Ken ne voli to. Želim provesti život s nekim ko se želi transformirati u Kena i Barbie, lutke koje toliko volim, a Anastasia se udaljavala od te ideje. To mi je jasno dala do znanja kad je promijenila boju kose. Sad sam slobodni Ken. Bilo bi lijepo ponovo pronaći ljubav - rekao je Quentin.

 

Par ne skriva da su njihove operacije platili roditelji, a uključuju povećanje grudi, četiri korekcije nosa, povećanje usana, implatante u stražnjici, filtere u obrazima, botoks, izbjeljivanje zubi, tretmane u solariju...

(Novi.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.