x

Lom u Križevićima uz Nelu Vidaković !

Nela Vidaković je još jednom potvrdila kakvu ludnicu pravi na svojim koncertima. Tako je i nedavno u mjestu Križevići na njen koncert došlo oko 1000 ljudi, a ko zna još koliko njih je stajalo čekajući ispred ulaza u diskoteku, čak i do samog kraja koncerta.

Na temperaturi ispod nule, ljudi su strpljivo čekali da neko izađe iz diskoteke, ali to se rijetko dešavalo: ``Čekamo ovdje već sat vremena, ali nije nam teško. Plešemo uz pjesme koje se čuju iz diskoteke i nadamo se da će neko izaći, da bi mi mogli da uđemo. Tu sam sa društvom, došli smo iz Zagreba na Nelin koncert!``-rekao je jedan od prisutnih.

Pjesma ``Policija`` se pjevala nekoliko puta u toku nastupa, a publika aktivno učestvovala : ``U jednom momentu prekinula sam svog klavijaturistu,a on me je čudno pogledao. Nema više svirke, rekla sam, sada publika svira. Svi kao jedan su udarali ritam pljeskajući, pa smo svi zajedno i pjevali ``Hej,Policijo, hej Policijo, kriva sam, a slobodna``... Bilo je fenomenalno!``-kaže Nela Vidaković. 
ekskluziva.ba