x

Ludnica u Beču: Jašar Ahmedovski u krcatom klubu Estrada!

Klub Estrada u Beču je ubjedljivo najpopularniji objekat u ovom gradu za sve one iz bivše Jugoslavije, a to što godinama priređuje sjajne događaje jasan je pokazatelj da najbolji na tronu opstaju zauvijek! Zahvaljujući vlasniku Mukiju Fijuljaninu, klub Estrada važi za najugledniji klub o čijim zabavama se uvijek prepričava dugo vremena. A događaj koji se desio ovoga petka, 13. oktobra će se također dugo prepričavati budući da je Jašar Ahmedovski uz veliki broj hitova priredio veče za pamćenje. 

Club Estrada

Hernalser Gürtel 4. Beč / Austrija

+43 699 19762412

Jašar Ahmedovski je ovoga petka, 13. oktobra priredio feštu za pamćenje u krcatom klubu Estrada. Za događaj je vladalo ogromno interesovanje, a sama žurka je protekla u više nego fenomenalnoj atmosferi. Čovjek na uglu, Isplači se biće ti lakše, Jednoj ženi za sjećanje dugo, Koja žena prokle mene, Sve što imam sad se ruši, Vjenčajte me sa njenom ljepotom... samo su neke od pjesama koje je publika horski pjevala sa Jašarom. 

 

Klub Estrada i Jašar su opravdali sva očekivanja i pokazali kako te večeri boljeg provoda u Beču, pa i dalje nije bilo. Vrhunska atmosfera, pozitivna energija, nasmijana lica, fenomenalne ponude kluba, jednostavno su se sve kockice složile. Vlasnik kluba Muki Fijuljanin se pobrinuo da kvalitetnih događaja u Estradi ne manjka i u narednom periodu. Stoga, zakazana su naredna gostovanja: 27.10. Mirza Šut, 3.11. Emina Tufo, 24.11. Šemsa Suljaković, 8.12. Sanja Maletić. Nakon toga, slijede nastupi: Halida Muslimovića, Halida Bešlića, Asim Bajrića, Enesa Begovića, Davora Badrova i drugih...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.