x

Lukas napravio haos kada je saznao da ga žena vara sa košarkašem: Jariću, RAZBIĆU TE ako mi ponovo pipneš ženu!

Aca i Sonja Vuksanović trenutno su rastavljeni, a pjevač je u posljednjoj poruci Marku Jariću poručio da mu se loše piše ako nastavi da se viđa s njegovom ženom.

- Kada je Lukas saznao da ga Sonja vara sa Markom Jarićem, bio je očajan. Jedne večeri je pogledao Sonjin telefon i imao je šta da vidi - poruke sa Jarićem. Kada je shvatio da je priča koja je došla do njega istinita, nije znao šta da radi, ali mu je onda sinula ideja. Kupio je novu karticu, stavio je u drugi telefon i poslao Marku poruku: “Piši mi na ovaj broj, Aca me je provalio. Sonja”. Sa Jarićem je tada razmijenio nekoliko poruka, a zatim se uputio u restoran gde je sjedila Sonja kojoj je rekao da se posvađao sa prijateljem i ako ga bude zvao da se ona javi. Lukas je zatim poslao poruku Jariću u Sonjino ime: “Pozovi me”, što je ovaj odmah učinio. Kada je zazvonio telefon, Aca je dao Sonji da se javi, a onda je nastao haos - kaže nam izvor koji je dobro upućen u cijelu priču i nastavlja:

 

- Sonja i Lukas su se te večeri posvađali i on je napustio njihov zajednički stan. Istog trenutka je pozvao Jarića i rekao mu: “J... ti majku što mi j... ženu”, ali mu je Marko spustio slušalicu. To je dodatno iznerviralo Lukasa koji nije znao šta da radi. Vidio se sa prijateljima koji su ga tješili, ali nisu znali kako da ga posavjetuju. Kada je vratio film unazad, shvatio je i kada je njegova žena uplovila u vezu sa Jarićem. To je bilo krajem marta kada je Sonja boravila u Majamiju. Njih dvoje su se tamo upoznali i odmah su uplovili u vezu, a Lukas nije išao sa njom jer nije dobio vizu. Revoltiran zbog cijele priče i zbog toga što mu Jarić spušta slušalicu kad god ga pozove, Lukas mu je poslao poruku: “Razbiću te ako mi ponovo pipneš ženu”, a odgovor nije dobio.

 

Kako dalje saznajemo, kada su Jarićevi prijatelji čuli za njegovu navodnu vezu sa Sonjom, pitali su ga šta će mu ona i posavjetovali ga da mu takva žena ne treba. Sudeći po informacijama koje se pojavljuju u javnosti, Jarić se na njihove priče nije obazirao.

 

Lukas nije mogao da pređe preko ove priče, pa se sve češće svađao sa Sonjom zbog čega su se razišli. Međutim, on je otputovao u Tursku, gdje boravi i njegova supruga, kako bi pokušali da riješe sve razmirice.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.