x

Lukas smuvao djevojku vođe ``kavačkog klana``!

Folker Aleksandar Vuksanović zvani Aca Lukas ne odustaje od ljubavi ni nakon burnog razlaza od Sonje Vuksanović i neuspjele romanse sa Branislavom Pašajlijom. Javnost je iznenadila informacija da je u vezi sa više od dvije decenije mlađom glumicom Barbarom Petrović, koja je, kako saznajemo, prije Lukasa bila u vezi sa vođom ``kavačkog klana`` Vladimirom Roganovićem.

Naime, kako izvor blizak glumici u usponu navodi, njih dvoje su bili u ozbiljnoj vezi, koja je trajala godinu i po dana.

 

- Barbara i Vlada su se mnogo voljeli i malo je falilo da njihova veza dođe do oltara. Ipak, imali su dosta drugačije poglede na život, zbog čega su se često svađali i odlučili su da se rastanu 2016. Godinu dana kasnije on je završio u zatvoru, tako da je možda i bolje što je okončala svaku priču sa njim jer su svi znali da je problematičan - rekao je izvor i dodao da je romansa sa Lukasom bila neočekivana.

 

- Lukas i ona su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, Barbara ga nije znala odranije. Oduševio ju je njegov šarm i smisao za humor i zasad im je super, ali je još rano da se kaže da li će veza prerasti u nešto ozbiljno - zaključio je izvor.

 

Kontaktirali smo sa Barbarom kako bismo provjerili navode izvora da je bila u vezi sa Roganovićem, a ona je poručila:

 

- To je tačno, ali zaista ne vidim razlog da se o tome piše. Moj privatni život je moja stvar, nikada ga nisam komentarisala pa neću ni sada, kao što neću da komentarišem vezu sa Lukasom - rekla je Barbara za Srpski telegraf.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.