x

Lukas zbog Bešlića prekršio Grandova pravila!

Aca Lukas će ubuduće kažnjavati sve one takmičare koji u „Zvezdama Granda“ budu pjevali „Jesen u meni“ inače obradu pjesme koju u originalu izvodi Halid Bešlić, a prepjevala ju je „Teška industrija“.

A baš tu pjesmu svako malo pa pjeva neki od takmičara tog muzičkog šoua. Ubuduće sigurno neće jer nakon prošlosubotnje emisije Lukas je svima koji su je namjeravali pjevati, najavio šta ih očekuje.

 

- Ovo je najodvratnija verzija. Definitivno. Nije mi nikako dobro kada je čujem. Nešto najgore što sam do sada čuo – rekao je Lukas u čemu ga je podržala i Jelena Karleuša.

 

A, onda je Lukas, iako svjestan da time krši pravila produkcije „Grand“ i tog takmičenja, poslao poruku svima koji će stati i zapjevati ispred njega.

 

- Ko kod bude pjevao tu obradu od „Teške industrije“, neću ga pustiti. Muškarci, ubuduće pjevajte „U meni jesen je“ od Halida Bešlića i proći ćete dalje – njegova je poruka.

 

Saša Popović mu je na pauzi snimanja kazao kako to nije tako javno trebao reći, ali Lukas je ostao pri svojoj izjavi. Još je i rekao kako će, ako treba, sve opet ponoviti bez obzira da li se to i koliko kosilo sa pravilima ptakmičenja.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.