x

Luksuzna grdosija od 365 metara: Dubai dobiva najviši hotel na svijetu!

Grad u kojem su stvari veće, skuplje i glamuroznije nego u drugim gradovima uskoro će postati dom najvišem hotelu na svijetu. Hotel Gevora, koji će po završetku gradnje biti visok 365 metara, otvorit će se do kraja marta.

Da kojim slučajem nije olimpijsko, geslo „brže, više, jače“ bilo bi vjerojatno napisano odmah po dolasku u Dubai. Prebogati grad ove će godine dobiti najviši hotel na svijetu, iako se i trenutačno najviši svjetski hotel nalazi u istom gradu.

Grad u kojem su stvari veće, skuplje i glamuroznije nego u drugim gradovima uskoro će postati dom najvišem hotelu na svijetu. Hotel Gevora, koji će po završetku gradnje biti visok 365 metara, otvorit će se do kraja marta, a s trona najvišeg svjetskog hotela skinut će deset metara niži JW Marriott Marquis, koji se također nalazi u Dubaiju.

Novi hotel gostima će nuditi 528 soba raspoređenih na 75 katova, a u ponudi će biti sve – od dvokrevetnih pa do deluxe apartmana. Naravno, bit će dostupno i nekoliko različitih kuhinja, a zona opuštanja nudit će jacuzzi, spa i ostale vodene „radosti“ na, jasno, iznimno luksuznoj razini.

Gevora će se u vizuru grada uklopiti sasvim dobro, s obzirom na to da on iz godine u godinu, bolje rečeno mjeseca u mjesec, raste sve više u zrak. Kako to izgleda, najbolje je provjeriti iz zraka, pa se tako turistima nude ture helikopterom ili balonom, no nebo bi uskoro moglo postati zakrčeno s obzirom na to da su nedavno ovdje testirani i autonomni leteći taksiji.

No vratimo se mi našem hotelu, a dok ne bude gotov, pratite kako napreduje iz dana u dan na službenom profilu na Instagramu.

 

Izvor: Punkufer.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.