x

Luksuzni automobili za kojim su se okretali svi u Sarajevu: Uspješni Bosanci mamili poglede!

Veliku pažnju Sarajlija prve noći Bajrama, kada je većina njih odlučila izaći u provod, privukla su trojica uspješnih Bosanaca, koji su zahvaljujući svojim luksuznim automobilima mamili poglede, gdje god da su se uputili.

Sefer Kasumović je stigao skupocjenim automobilom Lamborghini Aventador zlatne boje, vrijednosti od čak oko milion KM. Inače, Sefer je rođen u Sanskom Mostu, a živi u Geteborgu u Švedskoj, a upravo je stigao sa Modball Rally-a. Prije Sarajeva je bio u Londonu, Parizu, Monacu, Barceloni, Valenciji i Milanu.  Uživa u svom skupocjenom Lamborghiniju i putuje svijetom. 
Dio svega možete pogledati na njegovom Instagramu: Skyze_life

 

Tarik Ramić je stigao skupocjenim crnim Mercedesom SL63 AMG, vrijednosti od oko pola miliona KM. Inače, Tarik je iz Hadžića, a trenutno živi i radi u Švicarskoj u Cirihu.

 

Amar Dautović, također je stigao u skupocjenom vozilu, narandžastim Lamborghinijem Gallardo, vrijednosti od oko pola miliona KM. On inače živi i radi u Sarajevu.

 

Ovu ekipu smo sreli u sarajevskom naselju Marijin Dvor, ispred tržnog centra Alta, gdje su se družili sa prijateljima Arnelom Klisom, Arminom Fakićem i ostalima...

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.