x

Luna ronila suze zbog Slobe, a onda su u WC-u otkrili SVE misleći da ih niko ne čuje!

Iako od 6. septembra, kada je počela Zadruga, Luna Đogani i oženjeni Sloba Radanović demantuju da među njima ima nešto više od prijateljstva, sinoć su to jasno i stavili do znanja. Prva je počela Luna, koja je u sitne sate prvo plakala na Mićinom ramenu, a onda je uslijedila i žestoka svađa između nje i Slobe u toaletu!

Naime, Luna je histerisala pošto je Sloba navodno plesao sa Macom Diskrecijom, pa je počela da je vrijeđa najprostijim izrazima.

 

- Mogla sam da uzmem da je počupam za kosu, da je polomim tamo! - počela je Luna, misleći na Macu.

 

- Onda bi ispala glupa! - odgovorio joj je Sloba.

 

- Dobro, ja to nisam uradila - dodala je Luna.

 

- Ako je nekome ovdje stalo do tebe, onda sam to ja... - tiho je rekao Sloba.

 

- Pa si to radio preda mnom?! Da ja nisam bila tu, boli me du*e, radi šta hoćeš... - rekla je Luna, a onda je Sloba udario rukom o zid, što se jasno čuje na snimku!

 

- Nemoj da udaraš! Zašto se nerviraš ti uopšte?! - rekla mu je Luna.

 

- Zato što mi je stalo do tebe - odgovorio je Sloba.

 

- Da, stalo ti je... Vidjela sam koliko ti je stalo - odbrusila mu je Luna.

 

- Našao si sa kim ćeš da ogovaraš Macu, sa Milanom, ejjjjj! Pa on je živio za taj dan...! Čestitam ti, hajde! Nemoj više u životu da si mi se obratio! Mrtva sam ozbiljna - dodala je Luna, nakon čega je Sloba izašao iz kupatila, a Luna je ostala.

 

Sloba se poslije dva minuta vratio, a onda je nastavljena rasprava.

 

- Mene neće niko da ponižava, a pogotovo ne ti! Ne možeš ti da odgovaraš jednoj raspaloj pros*itutki, koja se trlja o pi*ku svoju, koja tebe cijelo veče gleda. Ja to kuliram. Ti to uradiš, da mene poniziš! Ne moramo više nikada u životu ništa da imamo! Mene da poniziš tako... Ku*va jedna raspala - vikala je Luna misleći na Macu.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.