x

Luna se popela na sto da igra, Maca joj rekla da se ugleda na PRAVU ženu, a onda je zbog 4 Kijine riječi napustila prostoriju!

Otkako je Kristina Kija Kockar ušla u Zadrugu ovaj rijaliti počeli su da gledaju i oni koji ga do tada nisu pratili! To je potpuno normalno s obzirom na to da se ne dešava često da pred kamerama možemo u istom kadru da vidimo muža, ženu i njegovu ljubavnicu. Kako se čini, sve što Kija kaže Luna Đogani shvata kao žestoku provokaciju, a to se dogodilo i tokom žurke.

Naime, Đoganijeva se popela na sto kako bi igrala, nakon čega je Maca Diskrecija počela brutalno da je proziva za stolom.

 

- Ne igra se na stolu! Pogledaj šta je gospođa, prava žena... Sjedi i ne penje se na sto! - govorila joj je Maca.

 

Pošto je muzika cijelo veče bila prilično tiha većina ukućana mogla je da čuje onog ko u dnevnoj sobi priča malo glasnije, pa je tako i Kija čula Macine komentare. Diskrecija je u jednom trenutku, dok je pričala kako je sramota to što obuvene igraju na stolu pogledala u Kiju, koja je sa 4 riječi uspjela da razbijesni Đoganijevu.

 

- Pa tu se jede... - rekla je Kija, što je bilo sasvim dovoljno. Luna je bijesna ustala od stola i otišla u sobu.

 

- Šta ona ima da komentariše ``tu se jede``?! Idi kući pa jedi! Finica... Ona takva nikada neće biti žena kakva ću ja da budem žena! Neka bude sigurna u to! - rekla je pobesnela Luna.

 

- Ne znam šta je bilo, ali svakako... - rekla je Matora kada je sjela na krevet.

 

- Ma, glupost! - rekao je Sloba.

 

- Ma Maca... - rekla je Ana Korać.

 

- Mene uopšte nije Maca iznervirala nego ova druga! Gospođa... ``Tu se jede...`` Ti ćeš da mi kažeš šta se tu radi! Djevojka došla da mi zagorčava život... Idi kući, brate! - nastavljala je Luna.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.