x

MACA DISKRECIJA OTKRILA DA JU JE ZLOSTAVLJAO OČUH, a sada se oglasila i njena majka: Moj rahmetli muž je...

Senada Nurkić Maca ne samo da je sada jedna od najpoznatijih mladih Tuzlanki, već i favoriot u srbijanskom rijalitiju „Parovi``.  Osim što svojim ponašanjem uspijeva sedmicama da bude takmičarka s najvećom podrškom publike odnosno najjačim televotingom, Maca je pravi granice u svojoj priči i na sve načine se trudi da bude što upečatljivija. Tako ova Tuzlanka plasira priče koje, kako tvrde njeni najbliži, nemaju veze s istinom.

Kada je nedavno izjavila kako se prije nekoliko godina pokušala ubiti, Enesa Hodžić njena majka, demantirala je priče da je zbog nje htjela podići ruku na sebe. Macina majka se i dalje pita šta njena kćerka želi postići lažima koje priča u rijalitiju. Tako joj je nejasna i Senadina priča po kojoj su je u djetinjstvu maltretirali očuh i njegov stariji sin.

 

Maca priča kako je jednom jedva izbjegla sek*ualno nasilje! Ne samo to... Dodaje i da je očuh često podizao ruku na nju, ali i psihički je zlostavljao. Preživjela je, tvrdi ona, pakao zbog njega u svom djetinjstvu. Ali, njena majka sve demantira osim da je jednom „dobila šamar`` od svog očuha.

 

Njena majka tvrdi da njen rahmetli suprug nikada nije htio silovati Macu!

 

- On ima tri sina i uvijek su je poštovali. Samo ju je jednom udario kada se kasno vratila kući. Kada je stigla napala sam je jer je ostala duže, a ona me je maršnula. On je spavao u susjednoj sobi. Čuo svađu i kada je izašao ispričala sam mu kako se ponaša zbog čega ju je on udario. Ona se nikako nije slagala s mojim suprugom jer je bio stariji čovjek. Nikada se nije pomirila što sam se udala za njega. Uvijek je pravila neke frke. Živjela je pod njegovim krovom, a nikako ga nije voljela ni poštovala. Ne znam zašto sada sve te gadosti izmišlja i priča u javnost - kaže Macina majka ponavljajući kako se, bez obzira na sve, neće odreći svoje kćerke.

 

Jedva čeka dan, dodaje ona, da Senada izađe iz „Parova`` kako bi joj objasnila zašto je izmišljala priče, lagala o porodici, ali i zbog čega je radila razne gadosti i tom rijalitiju?!

(expressmag.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.