x

MAJKA MONSTRUM:S ljubavnicom slavila dobitak na Lutriji

Rebecca Shuttleworth, poznatija kao 25-godišnja majka monstrum, koja je nasmrt pretukla dvogodišnjeg sina i zbog čega je očekuje zatvorska kazna od 18 godina, osvojila je na lutriji dobitak od 10.000 funti.

Samo osam mjeseci nakon što je u svom stanu u Birminghamu usmrtila sina Keanu Williamsa, Rebecca Shuttleworth dobila je 10.000 funti na lutriji. 

U trenutku kad joj uručena ova vrijedna nagrada, majka monstrum nije krila oduševljenje dobivenim iznosom te ga je ``prikladno proslavila`` s ljubavnicom. 

Novac će, kako su i same ljubavnice rekle, potrošiti na odmor. 

Malenog Keanua zlostavljala od rođenja, bio joj je odbojan

Njen okrutan i brutalan čin prije par mjeseci kad je nasmrt pretukla sina, šokirao je svjetsku javnost. Maleni Keanu na tijelu je imao čak 37 ozljeda, među kojima i tragove ugriza te frakturu lubanje. Majka monstrum navodno ga je zlostavljala još od rođenja 2008. godine, a takvo odvratno i brutalno ponašanje trajalo je sve do smrti, koja je nastala zbog teških unutarnjih ozljeda jer ga je u više navrata ``majka`` pretukla šipkom ili štapom. 

Navodno joj je dijete još od samog rođenja bilo odbojno jer je sprečavalo da živi onako kako to doista i želi. No, dobro joj je došao u manipuliranju sistemom socijalne zaštite kako bi si osigurala dodatne pogodnosti. 

Nevjerojatna je i priča kako je uspjela svoje okrutno i luđačko ponašanje prema dječaku sakriti od doktora i socijalnih radnika, te ih uvjeriti da je brižna majka, te da su njegove modrice, posjekotine i opekotine posljedica dječijih nestašluka. 

No, sve to, kao i činjenica da je čeka kazna od 18 godina za stravičan čin koji je počinila, nije je spriječilo da proslavi dobitak. 

Izvor: Danas.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.