x

MAJKA OBOLJELA OD RAKA, AUTOM SE SJURILA U SAVU: Sa svima se oprostila na Fejsbuku, napisala oproštajno pismo...

Zagrebačka policija u Savi je pronašla plavi automobil marke Fiat Punto. Automobil je pronađen između Mosta slobode i Mosta mladosti. Pretpostavlja se da se radi o automobilu koji je u utorak oko 15 sati sletio u Savu, a koji je vjerovatno vozila 44-godišnja Z.M.

Iz PU zagrebačke potvrđeno je da se u automobilu, koji je jučer izvučen u 13 sati nalazi mrtva osoba.

 

Više informacija o slijetanju automobila u Savu policija će, kako se očekuje, iznijeti na konferenciji za novinare. Policija ima snimak automobila prije zalijetanja u Savu, kojeg su zabilježile nadzorne kamere jedne firme s Trnja koja se bavi upravo ugradnjom video nadzora. Automobil marke Fiat Punto snimljen je nekoliko trenutaka prije nego je sletio u rijeku.

 

Policija je, podsjećamo, u utorak oko 15 sati dobila dojavu da se automobil Fiat Punto, s jednom ili dvije osobe, sjurio u Savu. Nekoliko sati ranije 44-godišnja Z.M. napisala je oproštajno pismo za svoju djecu. Oprostila se i od prijatelja na Facebooku. Na samoubojstvo se vjerovatno odlučila zbog raka od kojeg je bolovala.

 

Od utorka je niko nije vidio. Nestanak 44-godišnjakinje prijavio je njen brat koji zajedno s ostatkom obitelji napeto iščekuje rezultate potrage. Dno Save su tri uzastopna dana pretraživali policija, vatrogasci, GSS-ovci i ronioci.

 

U četvrtak ujutro policija je u muljevitoj Savi uspjela pronaći nešto što nalikuje Puntu. Mjesto je označeno plutačom, te je dovedena dizalica koja je pronađeni objekt izvukla iz vode, nakon čega je potvrđeno da se doista radi o automobilu koji se dva dana ranije sjurio u rijeku.

 

Na početku se, temeljem izjava svjedoka koji su vidjeli pad automobila u Savu, špekuliralo da su u autu bile dvije osobe. Nagađalo se da se radilo o paru koji je počinio suicid. No, policija se trenutno vodi pretpostavkom da je u autu bila samo 44-godišnjakinja.

(Doznajemo.com/Index.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.