x

MAJKA OTKRIVA ZAŠTO JE CAREVIĆU PAO MRAK NA OČI: Da mu nije go otvorio vrata i dalje bi bio živ!

Nemanja Carević nije želio da ubije Miliju Medića, momka svoje bivše žene! Napao ga je u afektu, iznerviran što u stanu nije zatekao svoju kćerkicu, već golog ljubavnika bivše žene! Ovo u ispovijesti za „Alo!“ kaže Jelena Carević, majka Nemanje Carevića (35), osumnjičenog da je 23. decembra provalio u stan bivše nevjenčane supruge sa kojom ima dvogodišnju kćerku i bejzbol palicom nasmrt pretukao Miliju Medića (32), koji je sa Marijanom (23) bio u vezi. 

- Moj sin je preveliki emotivac! Milion posto znam da nije želio da ubije tog momka. Napao ga je vjerovatno u afektu, iznerviran što u stanu nije zatekao svoju kćerkicu, već golog ljubavnika bivše supruge! Šta je drugo mogao da uradi, nego da odreaguje kao ljumoborni muškarac? Nemanja nije povrijedio bivšu suprugu, već je napao tog sirotog momka. Sve se odigralo spletom nesrećnih okolnosti. Žao mi je što je izgubljen jedan ljudski život! Moje dijete nije imalo namjeru nikoga da ubije niti je u stan bivše supruge otišao smišljeno da bi nekoga usmrtio! - kaže ucveljena majka osumnjičenog i dodaje da je Nemanja u braku bio maksimalno posvećen porodici.

 

- Nemanjina bivša žena dete je ostavila svojoj familiji samo da bi bila sa ljubavnikom. Svako ko poznaje našeg Nemanju vrlo dobro zna da on nikoga ne bi namjerno povrijedio niti bi ikada smišljeno učinio bilo kakvo zlo! On je preveliki emotivac! Sve ovo što se dogodilo, njemu će najteže pasti i biće mu veća kazna od bilo koje robije! Marijanine prijave protiv Nemanje za navodno nasilničko ponašenje su laž, bijes i hir bivše žene! Njoj su odgovarale jedino Nemanjine pare! Ljubavi prema Nemanji, s njene strane, uopšte nije ni bilo. On je za nju i dijete davao i zarađivao koliko god je mogao. Mi smo im, kao roditelji, pomagali. Nismo im se miješali niti im dosađivali. Nemanja je stambeno obezbijeđen, tako da je snaha imala apsolutno sve uslove, ali joj to, izgleda, nije bilo dovoljno - sa bolom u glasu priča Jelena Carević.

 

Brutalno ubistvo se dogodilo 23. decembra, oko dva sata ujutro, u naselju Miljakovac. Osumnjičeni Carević provalio je u stan bivše supruge Marijane i bejzbol palicom usmrtio Miliju Medića. On je istog dana, oko 19.30 sati, otišao u policiju i predao se, govoreći: ``Ja sam taj kojeg tražite!``

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.