x

MAJSTOR VRHUNSKOG DERNEKA: Znate li koji je naš pjevač najtraženiji u Americi i tamo nastupa SVAKOG VIKENDA!

Njegov posljednji singl ``Hemija``, koje je izdao za Grand produkcije pokupio je samo riječi hvale, što je samim time podstaklo i veći broj nastupa. Iako je sve traženiji na našim prostorima i dijaspori po Evropi, za sada se bazirao na Ameriku, gdje živi. Upravo on se može pohvaliti kako je najtraženiji na tamnošnjim dernecima, za koje se svaki put traži karta više, a činjenica da tamo nastupa svake sedmice stavlja ga na poziciju privilegovanog, budući da nijedan njegov kolega ovo nije doživio. Riječ je o Adnanu Babajiću! 

Iako je popularni Babaja na turneji u Americi cijelo vrijeme, naročito sada kada promoviše novu hit pjesmu ``Hemija``; ona prava, velika turneja ga očekuje u maju, i to zajedno sa Marijom Šerifović. Inače, da za Adnana nema krize govori i informacija da je veoma dobro plaćen na svadbama, gdje je također uvijek rado viđen gost. Niz takvih je pred njim, a između ostalog velika svadba u Seattle-u, gdje će pjevati sa Marijom Šerifović. 

 

Inače, zanimljivo je da Adnan Babajić nema menadžera, a više puta je istaknuo kako mu je menadžer `Facebook``, te portal Ekskluziva.ba koji mu uvijek izađe u susret. 

 

Tajna Adnanovog uspjeha definitivno je u štimungu kojeg pravi, pa i ne čudi što je sjajno prihvaćen, ma gdje god da se pojavi. Čak nijedan privatni party ne može proći bez njega, zbog čega ga možemo svrstati u kralja mega derneka. 

 

Kako je Ekskluziva.ba portal načuo da postoji mogućnost dueta sa Marijom Šerifović, pozvali smo Adnana, no nije želio da komentariše ove navode, već je samo rekao kako se raduje odmoru sa svojom suprugom, a još uvijek nije siguran da li će otputovati do Meksika ili Dubaija.

 

Osim singla ``Hemija``, koji za nepunih 15 dana ima pola miliona pregleda na YouTube-u, Adnan radi i na novim pjesmama koje će izdati za Grand produkciju. I ovoga puta, numere su njegovo djelo (muzika, aranžman, tekst), a snimati će u Studio 11  u Chicagu, gdje su do sada snimale neke od najvećih američkih zvijezda kao što su Snoop Dogg, Lenny Kravitz.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.