x

MAKSIMALNO OBEZBJEĐENJE, POLA HOTELA ZA GOSTE: Od cifre koju će Jelisaveta i Teo iskeširati za svadbu zavrtiće vam se u glavi!

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin vjenčaće se u subotu u Beogradu, a košarkaš i glumica sve su preduzeli da slavlje protekne kako treba. Kako saznaje Telegraf, svadbeno veselje biće upriličeno u jednom prijestoničkom hotelu u centru grada.

U ovom luksuznom objektu biće smješteni gosti koji će biti na slavlju, kao i mladenci, koji će imati svoju sobu. Samo za hotelski smještaj, kada se uzme u obzir cijena noćenja, glumica i košarkaš izdvojiće oko 20 hiljada eura, pošto će u luksuznom hoelu biti smješteno nekoliko desetina gostiju.

 

Oko i unutar samog objekta biće raspoređeno obezbjeđenje koje će brinuti za sigurnost svih na svadbi. Ono što je zabranjeno gostima jeste da postavljaju fotografije i snimke po društvenim mrežama.

 

Jelisaveta i Teo angažovali su najbolju agenciju za dekoraciju, dok će se gostima služiti skupocjeni specijaliteti i najskuplja pića. Kada se po slobodnom proračunu sve sabere (uključujući i muziku), ovaj dan Jelisavetu i Tea koštaće “tričavih” 80.000 eura!

 

Goste i mladence na svadbi zabavljaće brojne pjevačke zvijezde kao što su Bane Mojićević, “Leksington bend”, kao i Aleksandra Prijović, koja će na veselje doći u društvu svog dečka, Filipa Živojinovića koji je, inače, i dobar prijatelj sa Teodosićem.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.