x

MALO CRNOG HUMORA: Greška od jednog slova u mejlu uništila ženu!

Sve je počelo bezazleno.  Muž i žena su željeli da rezervišu sobu u istom hotelu u kojem su proveli svoj medeni mjesec prije punih 20 godina. Međutim, zbog pretrpanog avionskog rasporeda, nisu mogli da zakažu put u istom danu. Tako da je suprug morao na put da krene u četvrtak, a njegova žena je u pravcu sunčane Floride trebalo da krene sutradan, u petak. Muž se odmah po dolasku javio na recepciju hotela…

U sobi je imao i bežični internet, pa je odlučio da ženi pošalje mejl i da je obavesti da je put lijepo prošao. Međutim, greškom je izostavio samo jedno slovo iz ženine elektronske adrese, tako da je poruka dostavljena pogrešnoj osobi.

 

Za to vrijeme, u Hjustonu, američka država Teksas, kući se upravo vratila udovica s sahrane svog muža. Njen pokojni suprug bio je evangelistički sveštenik, koji je preminuo poslije iznenadnog srčanog udara. Udovica je odlučila da provjeri mejl kako bi vidjela poruke saučešća od rodbine i prijatelja. Nakon što je pročitala prvi mejl, pala je u nesvijest.

 

Njen sin je uletio u sobu, i zatekao majku na podu. Odmah joj je priletio u pomoć, poslije čega je pogledao u monitor kompjutera. Tamo je stajao sljedeći mejl:

 

To (Adresa): My loving wife – Mojoj voljenoj ženi

Subject (Naziv): I’ve arrived – Stigao sam

 

Draga moja, znam da si iznenađena što ti se javljam. Ovdje odnedavno imaju i kompjutere i dozvoljeno nam je da šaljemo mejlove našim voljenima. Upravo sam stigao i prijavio se. Vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak. Jedva čekam da te uskoro vidim! Nadam se da tvoj dolazak neće proći tako nezanimljivo kao moj. 

(srbijadanas.com)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.