x

MANIJAK IZ BEOGRADA ŠOKIRAO SUD: Silujem kada nemam para za ku**e!

Miroslav Dimović (38) iz Subotice, optužen za silovanje komšinice i pokušaj silovanja žene koju je vidio u gradskom autobusu, šokirao je sud svojim priznanjem da ne može da kontroliše sek*ualni nagon kada vidi žene i da mora da ih prisili na se*s! 

- Uzbudim se čim vidim neku ženu! Kad nemam stalnu djevojku i redovne sek*ualne odnose, onda o*anišem! Idem na Plavi most i tamo plaćam kur*e, ali kad sam bez novca, ne mogu uvijek da se obuzdam kad sretnem neku ženu! Molim vas da me pošaljete u ludnicu na liječenje, jer imam nenormalan sek*ualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem - priznao je Miroslav Dimović na prvom sudskom pretresu u Višem sudu u Beogradu.

 

Optužnica tereti Dimovića da je 21. decembra 2015, oko 22 sata, silovao J. Đ. na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju. Djevojku je pratio neosvijetljenim putem, a onda oborio na zemlju i silovao u blatu! Od djevojke je prvo zahtijevao da imaju sek*ualni odnos, a kada je ona odbila i pokušala da pobjegne, uspio je da je stigne, obgrlio ju je s leđa, a onda joj nasilno skinuo pantalone i donji veš i prisilio je na sek*ualni odnos. Drugu žrtvu V. J. je primijetio u gradskom prevozu i pratio ju je do zgrade u kojoj živi. S njom je ušao u lift i nasilno upao u stan dok je otključavala vrata! Ženu je ugurao u kupatilo, oborio na pod i udarao rukama i nogama po glavi i cijelom tijelu.

 

Na silu joj je skinuo odjeću, a onda otkopčao pantalone i legao preko nje, dodirujući je po intimnim dijelovima tijela. Međutim, ona ga je neprekidno udarala, gurala i dozivala u pomoć. Prva komšinica je čula vrisku, dotrčala do stana i počela da zvoni i udara po vratima. Manijak je odustao čim je čuo lupanje po vratima, istrčao iz stana tik pored komšinice i pobjegao. Na ulaznim vratima zgrade se sudario sa dvojicom stanara, koji su pokušali da ga uhvate.

 

Dimoviću je prilikom bjekstva ispao tablet, na osnovu kojeg je i otkriven! Žena je pretrpjela teške tjelesne povrede, zbog čega je nekoliko dana provela u Kliničkom centru.

 

Dimović je uhapšen 29. septembra prošle godine u gradskom autobusu na putu do stana u Zemun polju, gdje je neprijavljeno živio.

 

Na kraju glavnog pretresa, na kojem je do detalja ispričao šta je uradio, manijak je zavapio za pomoć.

 

- Vodite me u ludnicu! Ja sam psihijatrijski bolesnik, potrebna mi je stručna pomoć - izjavio je sek*ualni zavisnik. 

 

Dimović je presudom Okružnog suda u Subotici 2004. dobio šest i po godina robije zbog silovanja, dok je prije toga osuđen na četiri godine zbog teške krađe. Suđenje se nastavlja u maju.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.