x

MANIJAK SA SJEKIROM UPAO NA IMANJE ISIDORE BJELICE: Oglasila se spisateljica! (FOTO)

Spisateljica Isidora Bjelica se kasno sinoć vratila iz Skoplja u porodičnu kuću u Herceg Novom, gdje povremeno boravi, kada nije u Beogradu. Zbog terapije u poznatoj bolnici Acibadem Sistina ona je zajedno sa ostatkom porodice provela neko vrijeme u Makedoniji, ne slutivši šta će je dočekati po povratku u rodno mjesto. Spisateljica je na svom Facebook profilu objasnila šta ih je snašlo i kako im je ``manijak sa sjekirom`` upropastio noć.

- ``PISMO MANIJAKU SA SJEKIROM

 

Dragi manijače sa sjekirom,

 

Sinoć kasno kad smo se vratili iz Skoplja sa terapije u Acibadem Sistini, šokirala sam se da si upao u baštu naše porodične kuće u Herceg Novom i sjekirom posjekao sve naše smokve, limunove, lovor i sve što si stigao. Ne znam koja te bijes ili manija natjerala da siječes to divno drveće, ali po načinu kako je sječeno vidim da si baš ljut! Naročito si se okomio na divne, visoke smokve koje je sadila moja mama i koje pamte svaki poljubac, smijeh, zagrljaj koje smo u njihovom hladu razmjenjivali, još od kako sam bila djevojčica. 

 

Dakle, dragi manijače sa sjekirom, mora da ti je mnogo loše kad upadaš u tuđa dvorišta i sjekirom ubijaš nedužno drveće. Iskreno, nije dobro ni za imidž ovog prelijepog grada da ideš naokolo sa sjekirom i mlatiš gdje stigneš. Šta je sljedeće? Zveknućes mi psa? Priznaj dok si u mraku da te niko ne vidi umlaćivao naše smokve i limunove, sanjao si zapravo da mlatiš mene, zar ne ? Sumnjam da te baš smokve toliko nerviraju da ih kasapiš kao u masakr motornom testerom.

 

Okej, nisi normalan, pojsekao si nam smokve i uspomene, ali nisi prvi ni posljednji. Prema tome, uzmi sjekiru i dođi na pićence, kad popiješ lijepo tvrdoško vino ima da te prođe sav bijes, mržnja, zavist. Ako ni to ne pomogne, ti brate manijače zamahni na mene, a ostavi nedužno drveće i cvijeće, ne budi pi...kica i trtara, kakav si ti to bre bijedan manijak?``, napisala je Isidora. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.