x

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EURA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da uđe u rijaliti Parove!

Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić i gazda ove televizije, biznismen Predrag Ranković Peconi ponudili su lideru SRS Vojislavu Šešelju čak 100.000 eura da na deset dana i noći uđe u rijaliti šou ``Parovi``, čija nova sezona počinje da se emituje narednog mjeseca, saznaje Informer. Kako prenosi naš izvor sa ove televizije, `nepristojna ponuda` Šešelju pored velike sume novca uključuje i poseban, povlašćen tretman u samoj vili.

- Ponudili su mu da jedini od svih učesnika ima zasebnu spavaću sobu, u kojoj ne bi bilo kamera i u kojoj bi imao pravo da spava sat vremena i preko dana. Uz onih 100.000 eura, to je zaista odlična ponuda. Ideja je, naravno, da Šešelj podigne rejting rijalitija na početku emitovanja, a Marić i Peconi računaju da će Šešelj pristati da uđe u rijaliti, jer bi i njemu to dobro došlo zbog predstojećih predsjedničkih izbora - objašnjava sagovornik Infomera i kaže da Marić i Šešelj još pregovaraju o ovom aranžmanu.

 

Milomir Marić jučer nije htio ni da potvrdi, ali ni da demantuje naša saznanja. On nam je samo rekao da je ``Šešelj možda isuviše velika rijaliti zvijezda za njihov rijaliti program``.

 

- Da na posljednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji domaći TV rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u ``Parove``. Ovako, ne znam, ništa još nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove. Vojislav Šešelj je, inače, već 30-40 godina jedan od glavnih aktera rijalitija ``Srbija``, koji u sebi ima mnogo tragedije, užasa i komedije. I zato sam ubijeđen da bi bio sjajan i u ``Parovima``... - objašnjava Marić u svom dobrio poznatom stilu.

 

Na drugoj strani, lider radikala kaže da nije pregovarao o ulasku u ``Parove``.

 

- Prošlog novembra Željko Mitrović mi jeste nudio te pare da uđem u ``Farmu`` i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija nisam imao takve ponude, osim kad sam u septembru 2015. gostovao u ``Parovima``. Na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom - žali se Šešelj.

 

Šarmantni demagog

 

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ističe da bi se Šešeljevim glasačima vjerovatno dopalo da on uđe u ``Parove``, ali da je pitanje koliko bi mu to pomoglo pred predsjedničke izbore.

 

- On bi u rijalitiju vjerovatno kritikovao samo Tomislava Nikolića, dok njegovi radikali očekuju da kaže koju riječ i o Vučiću... Šešelj je šarmantan na TV-u, on je veliki demagog i populista - kaže Milivojević.

(Informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.