x

MARIJA ŠERIFOVIĆ ĆE ODLIJEPITI KADA OVO VIDI: Snežana Đurišić rekla kako je Marija...

Pjevačica Snežana Đurišić oduvijek je važila za jednu od najvećih dama estrade, koja je u svakoj situaciji bila odmjerena. Kako skandali i svađe nisu nešto čime se ikada medijski eksponirala, Đurišićeva smatra da nikada ne bi mogla da se ponaša kao pojedine kolege, sa kojima je u žiriju emisije „Zvezde Granda“.

Naime, u medijima je odjeknula vijest da je Marija Šerifović opsovala jednu takmičarku, koja je napustila snimanje zbog uvreda i potom je diskvalifikovana. Tim povodom, Snežana tvrdi da nikada ne bi mogla da učini isto, niti da se svađa pred kamerama.

 

- Pred kamerama nikada ne bi moglo da mi se dogodi da opsujem, to odgovorno tvrdim. Ta emisija još nije emitovana, gledajte je, pa ćete sami zaključiti. Ja sam neko ko prima platu u „Grandu“ i uvijek ću biti na strani svoje kuće. Neke stvari ne želim da pričam, jer me se i ne tiču - kaže Snežana.

 

Iako Marija nije jedina koja je imala javni skandal, jer su i njene kolege bile čak i međusobno upletene u medijske rasprave, Snežani se pak to nikada nije dogodilo.

 

- Mene nema u skandalima jer ne želim da učestvujem u tome. Ja sam neko ko se nikada nije javno ni sa kim prepucavao. Doživjela sam da mi kažu veoma ružne riječi i nije mi bilo svejedno, ali ja prosto nisam osoba koja ima želju da vas pljune i kaže to cijelom svijetu. Ako mi nešto smeta, ja ću to reći toj osobi lično, a zašto bih ja prezentovala milionskom auditorijumu kakva je ta osoba. Privatno, bogami, nisam slatka, ali nema šanse da to stigne do medija, jer vodim računa o tome. Ako sam uvrijeđena, ljuta, povrijeđena, pa čak i ako sam pogriješila, ja to kažem lično i raspravim. Ima ljudi koji to sve rade da bi bili tu gdje jesu - objašnjava Đurišićeva i ističe da joj je drago što je promijenila ulogu u šouu „Zvezde Granda“, jer kao muzički urednik Televizije „Grand” ima drugačije ingerencije.

 

- Druge su mi ingerencije na ovom mjestu i drago mi je da je tako. Nemam ja problem da kažem „da“ kad Saša kaže „ne“ i onda da se pobijemo, uslovno rečeno naravno - rekla je sa osmehom pevačica i dodala:

 

- Sa ovog mjesta reagujem i kao pjevač i kao neko ko je muzički urednik, tako da se trudim da to bude savjesno. Možda jesam stroga, ali sam uvijek pravična - objasnila je Snežana, kojoj je izrazito žao što se danas manje cijene vokalne sposobnosti izvođača.

 

- To je surovo, ali danas je mnogo toga bitnije od pjevanja. Sada pjevači moraju da znaju svašta, a ako uz to znaju i da pjevaju, onda je to odlično. Nažalost, tako je. Žao mi je zbog toga - istakla je Đurišićeva i nastavila:

 

- Pjevačima je danas mnogo teže, nego što je bilo meni. Oni nemaju redoslijed zbivanja, nego idu odmah na deseti stepenik, a ne znaju koliko su važni onih prethodnih devet stepenika - objašnjava pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.