x

MARIJA ŠERIFOVIĆ POSTAVILA USLOVE: Popoviću, daj pare i stižem u Zvezde Granda!

Marija Šerifović ovog ljeta radi kao singerica i definitivno ima najviše posla, a to dokazuje činjenica da je spojila čak "127 radnih noći". Pjevačica je prije dvije večeri nastupila u Beogradu, gdje je popunila jedan splav do posljednjeg mjesta. Iako je umorna i neispavana, nije dozvolila da se to odrazi na njeno raspoloženje.

Na pitanje da li bi prihvatila poziv Saše Popovića da žirira i ove godine u „Zvezdama Granda“ ona kaže: 

 

- Nije me ni pitao, još je rano. Nas dvoje uglavnom vodimo razgovore 48 sati pred početak snimanja. On trenutno uživa u Opatiji, ja radim, pa ću krajem avgusta na odmor. Ako se sretnemo nekad u septembru, vidjećemo šta će biti.

 

Na pitanje da li će mu tražiti novac, Marija odgovara: 

 

- Nikada u životu ništa nisam radila za džabe, osim projekata za koje smatram da su na ovaj ili onaj način dobri po bilo koga, što opet ne znači da nisam na platnom spisku takmičenja. Da li ćemo se družiti, vjerujem da hoćemo, ali pričaćemo na tu temu u septembru.  

 

Kako nije bila jasna, novinari su je ponovo upitali, da li će mu tražiti novac ili ne, na što je rekla: 

 

- Ne mogu ti tu nikako pomoći, to je ipak stvar dogovora čelnika „Grand produkcije“ i mene.

 

Marija smatra da žiri ne treba da se mijenja: 

 

- Šta god da se promijeni, to ne bi bilo to. Ako dođe neko nov, vjerovatno bi morao da prolazi svu golgotu koju je prolazila i Viki, iako je meni sve to bila šala i nikada nisam imala nikakvu zlu namjeru. Sve je to šou. Mislim da bi trebalo da ostane ista ekipa. Publika je na to navikla i tu smo, kao „Bolji život“, svako ima svoje mjesto.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.