MARK KNIGHT DOLAZI U SARAJEVO!

03.03.2017 18:00
mark-knight-dolazi-u-sarajevo-main

03.03.2017. / 20:00 H
MARK KNIGHT 
DOM MLADIH SARAJEVO 

 

Mark Knight je potvrdio dolazak u Dom mladih 03. marta. U organizaciji X Kulture sprema se neviđeni spektakl na koji Sarajevo čeka godinama. Mark Knight, cijenjeni londonski house producent i jedan od najpoznatijih DJ-eva koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record dolazi u Sarajevo.

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy za rad na Black Eyed Peas platinastom albumu „The-End“ koji spada među 3 najprodavanija albuma na Beatport’s ‘Best Sellers List’, te za IDMA za njegov sedmični radio show Toolroom Knights.

 

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a radeci sa imenima kao Carl Cox, Jeff Mils, Eric Prydz i mnogi drugi.

 

Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvarendnim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin).


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.