x

MASOVNA TUČA I PUCNJAVA ZBOG STANIJE U DISKOTECI U BOSNI: Umalo se poubijali zbog srpske starlete!

Scena koja se odigrala sinoć ispred jedne poznate diskoteke u Bosni i Hercegovini, mogla je imati tragičan kraj da policijske snage nisu reagovale na vrijeme, a u centru zbivanja bila je i novopečena srpska pjevačica Stanija Dobrojević.

Ona je, kako otkriva izvor sa lica mjesta, bila i uzrok incidenta. Kako saznajemo, u toku nastupa Dobrojevićeve, sinoć je došlo najprije do sukoba nekoliko mladića sa obezbjeđenjem, a nakon što su izbačeni iz lokala, tuča sa drugom grupom momaka nastavila se ispred diskoteke gdje je došlo do ispaljivanja nekoliko metaka.

 

``Pukom srećom, ali i brzom reakcijom pripadnika unutrašnjih poslova, izbjegnuta je tragedija. Ono što se dogodilo sinoć bilo je kao da gledamo obračun nekih kriminalnih grupa na filmu. Sve je bilo fenomenalno. Stanija je nastupala i bilo je dosta ljudi u diskoteci, a onda je neka grupa mladića pokušala da se popne na binu kako bi prišli njoj. Naravno, obezbjeđenje ih je momentalno spriječilo i počela je svađa koja je kulminirala kada su momci izbačeni``, priča izvor.

 

``Nastavili smo da se provodimo, međutim, neko je povikao da napolju pucaju i da se sklonimo, a to su čuli samo oni malo bliži vratima. Pokušali smo da izađemo i vidjeli smo grupu momaka kako se tuku, pa smo ostali u diskoteci, a nastup je i dalje trajao. Bilo je stvarno strašno. Tukli su se, a onda je neko zapucao, i čini mi se da je ispalio hice u vazduh. U istom trenutku su se začuli zvuci sirene i momci koji su se tukli počeli su da bježe. Policija je došla, a nas nekoliko je ispričalo šta se dogodilo. Dok smo čekali da svi izađu nakon nastupa, neko iz obezbjeđenja je rekao da su momci pošto-poto htjeli da dođu do Stanije jer je, navodno, poznaju. Tvrdili su, da će ona zbog ovoga što se dogodilo, htjeti što prije da ``zapali`` za Ameriku. U pojedninim trenucima bilo je strašno, mislili smo da će zapucati na nas. Sva sreća pa se sve brzo završilo``, ispričala je uplašena djevojka koja nije željela da se njeno ime otkriva.

 

Kako bismo provjerili ove navode kontaktirali smo Staniju koja je potvrdila da je sinoć došlo do sukoba momaka, ali o incidentu nije željela da govori.

 

``Molila bih vas da ne pišete o tome, ništa nije ozbiljno. Ne znam za pucnjavu, znam samo da su se neki momci malo zakačili i vjerujem da se sve završilo u najboljem redu``, rekla je Dobrojevićeva.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.