x

MILICA DABOVIĆ OTKRIVA NOVE DETALJE VEZE: Simon se ljutio jer sam htjela da...

Milica Dabović otvoreno je govorila o svojim osjećanjima. Milica je izjavila da joj je drago kada čuje da joj fanovi, ali i prijatelji kažu da je ``puna harizme``.

- Kažu mi da imam tu neku pozitivnu energiju koji ljudi osjete - rekla je Dabovićeva u emisiji ``Ja to tako``, koja je dodala i da ne umije da kritikuje ljude, što joj je zamjerao, sada već bivši dečko Simon.

 

- Moj dečko, meni često kaže ``Milice, ne možeš ti sve da gledaš pozitivno``, a ja pomislim ``Pa ne mogu ne mogu da kažem nekome ko nije lijep, da je ružan``, pokušavam da vidim dobro i pozitivno u svakome - rekla je Milica i dodala da joj Simon kritikovao jer je želi da učestvuje u rijalitiju.

 

- Dečko se često naljuti kad kažem da bih voljela da uđem u rijaliti, a ja kažem, ``Zašto da ne``, uvijek treba probati nešto novo. Voljela bih da učestvujem u rijalitiju poput ``Surviviora``, nažalost više ga nema. Ali što se tiče i ovih rijalitija, mislim da bih tu unijela nešto novo, ukazala bih ljudima da nije sve u tim svađama - rekla je bivša košarkašica, koja je i otkrila da se uvijek ježila na brak

 

Emisije u kojoj je Milica učestvovala snimljena je prije incidenta koji se desio prije nedjelju dana, kada je Simon, navodno, pretukao Milicu. Incidentu su, navodno, prethodile fotografije iz noćnog provoda Simona i Soraje. Milica je Simona prijavila nakon napada, koji je saslušan u tužilaštvu. Dabovćevu je zbog klevete tužila Soraja, a tokom jučerašnjeg dana se pojavila informacija da je i Simon prijavio svoju bivšu policiji.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.