x

MILJANA ĆE SE PORODITI U ZADRUZI? Evo kakve je specijalne uslove tražila trudna Miljana i šta niko neće smjeti da joj uradi u rijalitiju!

Ulazak trudne Miljane Kulić u ``Zadrugu`` potpuno je promijenio situaciju, a priča se da će Kulićeva, navodno ostati u rijalitiju sve do porođaja. 

- Dobila je najveći honorar, ali pod uslovom da ostane u rijalitiju do porođaja. Finale je trebalo da bude u maju, ali su isplanirali da produže šou sve dok Miljana ne rodi bebu. Ona će u ``Zadruzi`` uskoro dobiti zasebnu sobu, specijalno uređeno za nju. Svakodnevno će joj donositi kuhane obroke, a i doktori će joj stalno biti na raspolaganju. I majka će moći da je obilazi - tvrdi izvor blizak Miljani.

 

I Miljanina majka Marija je indirektno potvrdila da će njena kćerka, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, u ``Zadruzi`` ostati do porođaja.

 

- Sa produkcijom smo se dogovorili oko svega i ispoštovali su sve što smo tražili. Miljani je doktor rekao da je jaka trudnica i da će moći nesmetano u rijalitiju da vodi trudnoću. Pije antibiotike zbog upale koju je zaradila u ``Parovima``. Tačno je da smo zahtijevali da mora obavezno da ima kuhane obroke. Pa trudna je, neophodno je da se zdravo i redovno hrani - izjavila je Marija Kulić.

 

Potom je Miljanina mama otkrila i kakav će povlašćen položaj njena kćerka imati u rijalitiju.

 

- Objasnila sam produkciji da Miljana mora da se odmara kad osjeti umor. Neće je kažnjavati zbog spavanja, a obećali su i da će je maksimalno zaštititi od eventualnih fizičkih napada. Iskreno da vam kažem, ja sam se malo protivila da se ona uopšte porađa u Beogradu, jer ja imam apsolutno povjerenje u ljekare iz Niša. Moja želja je bila da se porodi u svom rodnom gradu, prvenstveno da bih je ja obilazila. Ali nema veze, znam da će produkcija sve organizovati da mom djetetu i unučetu bude dobro. Naravno, uslov je bio da ja mogu da budem pored nje i da je obilazim - zaključila je Miljanina majka.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.