x

MILOŠ NAJAVIO UBISTVO NA FEJSBUKU: Stravični detalji zločina u Subotici, ŽENU ISKASAPIO PRED MAJKOM!

SUBOTICA – Subotička policija je uhapsila 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, osumnjičenog da je jučer ujutro izbo nožem do smrti svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), u kući njene majke Julijane. Dok je pokušala da spasi kćerku, od iznenadnog napada njenog bivšeg supruga, povrijeđena je i majka Julijana, koja je, kaže, nožem kojim je njena kćer dobila smrtne ubode, zadobila povredu na prstu lijeve ruke, koji je u zavoju.

Tragedija u kući u kući Monikine majke Julijane i očuha Boroša Lukača, kako saznaje Kurir, dogodila se jučer ujutr oko 9 sati, kada je Miloš kao i prethodnih dana svratio da vidi Julijanu. Niko od porodice nije slutio da će već u prvim momentima njegove posete da se dogodi užas, da će dvoje djece ostati bez majke, majka bez kćerke, a Miloš kako sumnje govore, bez žene koju je volio.

 

Julijana Ikotić za Kurir kaže, da je Miloš ušao u njihovu kuću, u ulici Stevana Sremca 7, kao obično je ušao u kuhinju, gdje ga je kafom i pićem poslužila Monika. Miloš joj je donio cvijeće. Ništa nijse slutilo na tragediju.

 

U prostranoj kuhinji, gdje se dogodilo ubistvo, Julijana nam pokazuje fioku, gdje je kaže, Miloš znao da stoji nož.

 

- Nije prošlo dugo vremena, čula sam vrištanje, jauke, uletjela sam u kuhinju i počela da vučem Miloša za kaput. Nisma uspjela, kao da je poludio, nije prestajao da je ranjava, a ja sam dobila ranu na prstu dok sam ga vukla unazad. Krv je bila okolo, nisam znala šta se to događa, šta je ko uradio da dođe do krvi, kaže uz jecaje Monikina majka.

 

Monikin očuh Boroš Đevi Lukač, kaže da nisu ni slutili takvo zlo, jer Miloš je stalno dolazio, znali su ga pisali su o njemu da je uspješan sportista. Moli nas da ne dužimo mnogo sa pričom, a i komšiluk je već počeo da dolazi u dnevnu sobu.

 

Julijna ipak kaže, da su Miloša hvalili svi, da je bio ponos Subotice, zbog sporta.

 

-Tri godine je bio u braku sa Monikom, razilazili su se i ponovo nastavljali. Nismo se mešali, jer smo mislili da je ipak ljubav u pitanju. Monika je radila u fabrici Kontinental, njihovo društvo je voljelo i Moniku i Miloša. Nisu imali zajedničko dijete. Monika je imala djevojčicu (17) i sina (19) iz prvog braka. Odlični đaci su. Kod nas su kraće vrijeme živjeli Monik i Miloš, a počeli su neki nesporazumi i otišli su da budu podstanari prošle godine, a onda se i razveli, kaže Julijana.

 

Dodaje da je Miloš samo ponekad bio agresivan, kad malo popije, ali da kobnog dana nije mogla da nasluti kakva nesreća će se desiti.

 

- Ovo nisam mogla da naslutim, donio je cveće, izgledao je da hoće da se pomiri. Kada ga je poslužila kafom, ustao, izvukao nož iz fioke i počeo da je ranjava. Nisam uspjela da mu otmem nož. Onda sam istrčala iz kuće pozvala hitnu, jeca Monikina majka.

 

Miloševi prijatelji su puni hvale za njega i kažu da ne znaju šta je puklo, da uradi tako nerazuman čin.

 

- Bio je bacač kugle, uspješan. Djelovao je pozitivno, bio je državni i pokrajinski prvak u atletskoj disciplini bacanja kugle, kažu Miloševi drugari.

 

Hitna je pokušala reanimaciju Monike, ali ni poslije 20 minuta borbe za život u Bolnici Subotice, ljekari nisu uspjeli da je spasu. Iz Bolnice je saopšteno da je žrtva imala ubode ispod potiljka do kičmenog stuba, više uboda na ruci i preminula je.

 

Subotička policija uhapsila je 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, a nakon 48 sati on će se naći pred Višim tužiocem.

 

Dva dana prije tragedije, Miloš je na Fejsbuku promijenio profilnu, stavio vjenčanu sliku, a napisao je i nekoliko oproštajnih rečenica, koje su prijatelji tumačili kao trenutni izliv emocija, jer su znali za njegovu ljubav prema Moniki. Šta je bio neposredni okidač da nanese smrtne rane bilo kome, ne zna se, a Miloš je objavio: Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti sa vama više, samo da bude srećna Monika Ikotić zbogom... Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pjesmom da me isprate – objave su koje je Čodanović pisao noć uoči strašne tragedije. Očigledno je najavio veliko tragediju, ali je ostalo nejasno da li je sve bio deo pripreme za monstruozni zločin!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.