x

MIROSLAV ILIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Ljekari ne mogu da...

Miroslav Ilić suočava se sa zdravstvenim problemima već dvije godine, a dodatnu brigu predstavlja mu činjenica da ljekari još nisu otkrili uzrok njegove bolesti.

Slavuj iz Mrčajevaca u razgovoru za magazin Story.rs otkrio je da u ovim proljetnim danima osjeća mučninu i malaksalost zbog alergije i da je nedavno zbog tegoba završio na infuziji.

 

– Već dvije godine kuburim s alergijom i često se ne osjećam dobro. Ljekari nikako ne uspijevaju da ustanove na šta sam alergičan i nerviram se zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta bi trebao da izbjegavam kako bih sebi olakšao takvu situaciju.

 

Najgore mi je kada dođe proljeće. Tada mi je veoma loše, posebno zbog toga što sam stalno na putu zbog nastupa – priča Miroslav, koji se nada da će se njegovo zdravstveno stanje stabilizovati do finala takmičenja „Pinkove zvezde“, koje će se održati krajem juna.

 

– Inače nemam gušenja, koja su karakteristična za neke alergije, samo mi se nos zapuši. Da zlo bude veće, imam problema sa sinusima, pa kada mi se takve reakcije pojačaju, disanje mi postane sasvim otežano. Prije nekoliko dana nije mi bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku i primim infuziju. Tada su mi ljekari dodatno dali vitaminske koktele, koji su za to dobri – završava Miroslav.

(Doznajemo.com/Story.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.