x

MIROSLAV ILIĆ ZGROZIO SVE: Ova izjava je FUJ!

Član žirija je nekoliko dana prije završnice muzičkog takmičenja imao operaciju hernije, zbog koje se otežano kretao i požalio se da mu trpi sek*ualni život, te da ne može je***i.

Miroslav Ilić se požalio Ceci Ražnatović da poslije operacije kile ne može da ima sek*ualne odnose! Iako je samo nekoliko dana prije finala druge sezone „Pinkovih zvezda“ imao operaciju stomačne hernije, zbog čega je morao da leži u bolnici, pjevač je u utorak veče ipak sjedeo u svojoj sudijskoj stolici.

 

Dok su se ostali članovi žirija šetali i izlazili na pauzu, Ilić nije ustajao i ćaskao je sa članovima produkcije. Pošto je još rovitog zdravlja, odmah na početku večeri požalio se Ceci Ražnatović šta mu najviše nedostaje ovih dana.

 

- Poslije operacije moram da se uzdržavam od one stvari - rekao je Miroslav.

 

Pjevač je i dalje u centru pažnje zbog otkrića Kurira da je prije tri decenije pokušao da siluje Lepu Brenu dok su zajedno nastupali u hotelu.

 

- Neću da pričam o tome, zna se odakle vjetar duva i ko to podmeće. Meni je savjest mirna, a narod najbolje zna ko je ko. Trajem mnogo godina i ovakve stvari ne mogu da mi naruše ugled. Proći će i ovo - rekao je pjevač i dodao da mu je drago što je u protekle dvije sezone bio član žirija „Pinkovih zvezda“, naglašavajući da ne žali što će ga neko drugi zamijeniti od jeseni.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.