x

MIRSO ČOMAGA: Ko zna šta bih radio s Macom kada bi se ugasile kemere?!

Ona je poželjna ali se u nekim situacijama ne bih javno eksponirao s njom, a ko zna šta bih radio kada bi se kamere ugasile - kroz smijeh govori popularni folker

Ne samo da zbog pjevanja od kojeg godinama lijepo živi, već i ``Grbavice`` i ``Na putu``, filmova Jasmile Žbanić u kojima je imao vrlo zapažene uloge, Mirso Čomaga itekako voli kameru. A, i kamera njega... Kako mu nimalo nije nepoznat život bez kamera, tako bi se nekada rado okušao u nekom rijalitiju u kojem bi dan i noć bio ``pod okom kamere``.

 

Baš tu temu života pod kamerama ``načeo`` je Čomaga u ovosedmično kahvenisanju. Prati sve što je aktuelno, a vezano za život selebritija, pa se ``dotakao`` ``Parova``, rijalitija koji je nedavno počeo, a već izazvao brojne reakcije.

A, posebno zanimljiva u ``Parovima`` je Senada Nurkić Maca. Ova starleta iz Tuzle zanimljiva je Mirsi na poseban način.

 

- Ta djevojka dobro izgleda. Neobična je pojava za naše prostore, za BiH. Brate, svi nešto pričaju protiv nje, a kada djevojka na ``Facebooku`` objavi neki od onih svojih snimaka, svi ih dijele, a na internetu za par sati ima na desetine hiljada pregleda. Svi se kao nešto zgračavaju, a trče da vide šta je objavila. To što ona radi većina osuđuje. Ona je ``proizvod`` Zapada. Cura prati šta je tamo zanimljivo, donosi to na svoj način i gradi karijeru, pa kakva god ona bila. Maca trći trbuhom za kruhom - kroz smijeh priča Čomaga dok ispija kahvu.

 

 Baš zbog tih snimaka nazivali su je i prostititkom, dok ona za sebe kaže da je samo pjevačica. Smatraš li je svojom kolegicom?

- Rekao bih prije da je starleta, nikako prostitutka. Uglavnom ono što znam o njoj saznao sam iz novina. Šta ona sve radi ne znam i iskren da budem, puno me i ne zanima. Danas ljudi za novac rade mnoge stvari bez obzira što su na visokim pozicijama u društvu. Prostituišu se i ``prosipaju``! Pa, kada može ona naša sutkinja da se skine i slika gola, zašto ne može i Maca?!

 

A, da si sa Macom u ``Parovima`` i da je vidiš golu...

- Mislim da tada ne bih potrčao za njom!

 

 Ne bi potrčao? Pa, rekao si da dobro izgleda, da je zanimljiva, privlačna...

- Jeste, ostajem pri tome, ali ne bih na takvom mjestu ``išao za njom``. Poželjna je ali se u nekim situacijama ne bih javno eksponirao s njom (smijeh).

 

 Ali kada bi se kamere ugasile...

- E, tada bi sve bilo moguće (smijeh).

 

 Ako je Maca pjevačica, ima li još na estradi tvojih kolegica koje se na isti način eksponiraju, dolaze do novca...?

- Ima ih itekako puno. Istina puno manje u BiH nego u Srbiji. Tamo je, kako kažu, ``leglo prostituacije``. Kod nas nešto manje. Možda bi taj problem bio izraženiji da imamo više mladih, atraktivnih pjevačica. Ali nažalost nemamo.

 

 Možda i tebe nekada pozovu u neki rijaliti... Ko zna...

- Prihvatio bih poziv. Zašto da ne?! Svakako da bih se prilagodio nekim pravilima igre. Sve je show bizz, zar ne?! Ne mislim, kako neki kažu, da je žargonski rečeno ofirno to pratiti i učestvovati u takvim programima. Ne lažimo se jer takav smo narod koji voli znati sve šta mu se dešava kod komšije. Svi, neko više neko manje, voli roviti po tuđim životima, baviti se drugim ličnostima, iskorištavati nečiju privatnost... Svakako sve u granicama. Ne volim kada neko pretjeruje u tome i želi me iskoristiti, napraviti budalom... E u takvim situacijama poludim. Realna slika je da svi prate te rijalitije, oni imaju veliku gledanost, pa samim tim i osobe koje se nađu u njima vrlo brzo dolaze do slave.

 

Izvor: expressmag.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.