x

MIS SENIORKI: Ona je najljepša penzionerka u Srbiji!

U okviru četvrtog Sajma trećeg doba održan je Izbor za mis seniorke Srbije, a pobjedničku lentu odnijela je samouvjerena Dušica Slavković iz Beograda. Vremešne dame, njih 12, prodefilovale su scenom beogradskog sajma čime su dokazale da su ponosne pripadnice trećeg doba.

Titulu mis šarma odnijela je Ljubinka Sokolović, a mis fotogeničnosti Milka Toholj. Druga pratilja, ujedno i najstarija učesnica ovogodišnjeg izbora sa 88 godina, je Mirjana Paunović, a lentu prve pratilje uzela je Mica Milojević. Zajedničko svim ovim damama je stav da bore na licu postoje da bi doprinijele boljem utisku.

 

Prvonagrađena je dobila vaučer za dvoje za vikend u banji Vrujci, a povodom svoje pobjede rekla je da je ovo takmičenje prihvatila kao igru.

 

- Ovo je prvi put da sam ovako eksponirana. Iskreno, pomalo sam zazirala jer sam smatrala da je to malo deplasirano u ovim godinama, ali su me ubijedili da sklad i šarm mogu da presude - kaže misica sa Vračara.

 

Stručni žiri koji je ocjenjivao izgled ovih dama činili su Branislav Platiša, Gojko Vlaisavljević, Sonja Lapatanov i Milovan Cincar.

 

Za šminku učesnica na ovogodišnjem Izboru pobrinule su se učenice Škole za njegu ljepote i tim povodom uručena im je zahvalnica.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.