x

MISLILA JE DA JE JOVAN ČOVJEK NJENOG ŽIVOTA: A onda je otkrila njegovu bolesnu i krvavu tajnu, koja je proganja!

Kendi je Jovana upoznala na plaži na Floridi, i kako kaže, odmah je pala na njegove čari. Bio je razgovorljiv, prijatan, nježan, šarmantan i duhovit. Veza je brzo postala ozbiljna, pa su se preselili u Sent Pitersburg na Floridi, gdje su otpočeli zajednički život.

``Taman sam postala umorna od traženja druge polovine i mislila sam da se to nikada neće desiti, a onda je on ušao u moj život``, prisjeća se Kendi početka veze sa čovekom po imenu Jovan Kolijer.

 

``Prošla sam kroz mnogo nevolja do tog trenutka. Između ostalog, ostala sam bez mnogo članova porodice. A Jovan mi je već prvog dana rekao da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći i da mu fali porodica. Mislila sam da je to prst sudbine``, priča Kendi.

 

Mnogo godina kasnije se ispostavilo da to jeste istina, ali da Jovan nije napomenuo da govori o roditeljima koji su ga usvojili.

 

Sve je teklo glatko do 2009. godine, kada je Kendi pronašla Jovanov profil na sajtu specijalizovanom za traženje partnera za neobavezni se*s. Tada mu je naredila da se iseli iz kuće. Jovan ju je preklinjao da se predomisli i pomiri se s njim. Kendi je, s druge strane, tražila utjehu u mješavini alkohola i lijekova za smirenje. A onda ju je Jovan presreo na ulici i napao je nožem i tada ga je tužila i zahtijevala sudsku zabranu prilaska.

 

``Spavala sam po dva sata noću, a ostatak vremena drhtala i čekala kada će da upadne i ubije me``, kaže Kendi medijima.

 

Mjeseci su prolazili, a onda je čula da se Jovan objesio u nekom hotelu u Orlandu. Kendi se prisjetila da se on u međuvremenu ponovo povezao sa svojom biološkom majkom pa je riješila da provjeri da li ona zna nešto o tome.

 

``Pozvala sam broj njegove majke i očuha. Javio se očuh i kada sam ga pitala da li zna nešto o Jovanu, uslijedila je kratka pauza, a onda me je pitao da li ja uopšte znam za ubistva``, kaže Kendi i dodaje da je bila u šoku jer nije imala pojma o čemu on govori.

 

I onda je saznala istinu.

 

Jovan se uopšte nije zvao tako već Piter Cimer. Četiri godine je kao maloljetnik proveo u zatvoru zbog ubistva svojih roditelja i mlađeg brata u Viskonsinu. Tada je imao 14 godina. Onda je saznala i da je optužen i za to da je 2010. godine svojoj bivšoj djevojci na kućnu adresu poslao mrtvu svinju, a njene slike okačio na por*o sajt. Zbog toga je služio tri godine zatvora. I to nije bilo sve. U 2015. godini je Piter optužen da je sek*ualno zlostavljao tri žene, od kojih mu je jedna u to vrijeme bila vjerenica, a za te optužbe je uspio da se nagodi pa je proveo svega tri mjeseca za ta zlodjela.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.